Sfaturi pentru construcția unui teren sportiv interior

Atunci când vremea de afară este friguroasă, nimic nu este mai plăcut decât să poți practica sportul preferat în interior, pe un teren sportiv. Abilitatea de a găzdui jocuri, sesiuni de antrenament – chiar și concursuri- în ciuda precipitațiilor, temperaturilor scăzute și multor altele, este ceva pe care nu puteți pune o etichetă de preț. Totuși există neajunsuri care trebuie luate în considerare și decizia de a instala un teren  de sport interior ajunge la un act de echilibrare între aceste aspecte.
Un antreprenor sportiv vă poate ajuta să decideți ce opțiune este potrivită pentru dvs., evaluând nevoile, terenul și bugetul. Rețineți că atunci când proiectul se află încă pe planșa de desen este momentul cel mai potrivit în care rezolvarea problemelor este cea mai ieftină. Iată câteva puncte cheie care trebuie abordate:

Domeniul de aplicare/Scopul al proiectului: Este aceasta doar o structură care va acoperi o suprafață de teren? Vă interesează să aveți un teren cu echipamente de fitness, săli de antrenament etc.? Va include toalete, vestiare, etc.?
Cât de multe implică? Structura va acoperi un teren preexistent sau este vorba despre un loc care va include și teren?
Va fi permanent sau temporar? Dacă structura este doar pentru a acoperi terenul, aceasta va putea fi dată jos când vremea se încălzește?
Vremea: la ce tip de condiții va fi supus?
Ce sport va găzdui terenul? Amintiți-vă că diferitele sporturi au nevoie de dimensiuni diferite ale terenului. Unele structuri prefabricate sunt disponibile numai în anumite dimensiuni; discutați cu antreprenorul și asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină privind acest lucru.
Ce tip de iluminare aveți nevoie? Există multe opțiuni disponibile pe piață.
Spațiu de ședere: va fi nevoie de loc pentru spectatori? Dacă da, câte?
Vor fi necesare structuri și facilități adiacente? Anticipați să aveți nevoie de vestiare, de parcare etc.?
Controlul climatizării: Cu sistemele HVAC eficiente și adecvate, puteți să vă asigurați că instalația dumneavoastră rămâne la un nivel optim de temperatură și umiditate pentru sportivi.
Un flux de venit mare: un teren de sport interior poate să vă aducă profit imediat, deoarece există clientelă gata să activeze pe terenul disponibil. Programele sportive ale școlilor adiacente, echipelor locale, cluburile sportive vor fi cel mai probabil interesate să aibă un loc care să ofere condiții fiabile pe parcursul iernii.
Întreținerea rămâne esențială: la fel cum v-ați asigura că terenul în aer liber este îngrijit, veți avea nevoie de o supraveghere asupra versiunii de teren interior. De exemplu, deoarece terenul nu va primi irigații, devine și mai important să aveți un program regulat pentru a menține suprafața curată. Producătorul suprafeței specifice va va propune un regim de curățare și îngrijire a terenului.
Rețineți, de asemenea, că dacă în procedurile de întreținere sunt încorporate vehiculele alimentate cu gaz , sistemul de ventilație va trebui să fie suficient. Cu cât aveți mai multe facilități, cu atât mai important va fi timpul de întreținere.
Drenarea bună este încă o necesitate: dacă v-ați gândit că un teren care rămâne acoperit nu va avea nevoie de un sistem de drenare, gândiți-vă din nou. Este posibil ca terenul să trebuiască să fie udat ocazional – cel puțîn în zone care au fost supuse scurgerilor, rănilor sau accidentelor.
Acestea sunt, bineînțeles, toate sfaturi  bune atunci când vine vorba de orice instalare de teren, dar cel mai bun sfat este să apelati la un profesionist; va fi de neprețuit în colaborarea cu dvs. pentru a crea cele mai bune concepte posibile pentru proiect; asigurați-vă că lucrați cu cineva care are experiență în facilitățile sportive.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!