Provocarea de a construi un complex sportiv multifuncțional

Combinarea activităților sportive și recreative într-o singură locație reprezintă o ambiție din ce în ce mai atractivă pentru comunității. De ea beneficiază comunitățile din punct de vedere financiar, social, îmbunătățind sănătatea fizică a cetățenilor. Un complex sportiv multifuncțional poate găzdui anual nenumărați oaspeți și entuziaști sportivi, oferindu-le tuturor beneficii și permițându-le să își desfășoare activitatea preferată. Acesta este locul ideal pentru a rămâne activi.

Planificarea unui astfel de centru sportiv multifuncțional poate fi totuși o sarcină dificilă. Aveți nevoie de o evaluare a ceea ce facilitatea sportivă ar trebui să ofere comunității locale. Pentru a planifica și a executa un mediu funcțional pe termen lung, trebuie să apelați la expertiza diverselor furnizori. Aici, la Atlas Sport, avem toate cunoștințele și produsele necesare pentru a vă acoperi nevoile variate de suprafețe sportive.


Indiferent de sportul pentru care doriți pardoseală, soluțiile noastre de pardoseli sportive sunt dezvoltate și adaptate pentru a se potrivi diverselor aplicații și pentru a asigura performanțe înalte pentru mulți ani de acum înainte.

O sală de gimnastică
Dacă includeți o sală de gimnastică în cadrul bazei sportive, avem o vastă experiență în crearea suprafeței ideale pentru activități sportive, cum ar fi baschet, volei, badminton, handbal, fotbal și tenis. Pentru fiecare aplicație de pardoseli sportive, este important să evaluați caracteristicile care le optimizează pentru scopurile personale. Judecăm pardoselile cu un standard care măsoară factorii cheie privind siguranța și adecvarea pentru fiecare activitate sportivă.

Avantajele unei piste de alergare
De ce să nu luați în considerare o pistă de atletism interioară? Minim 30 de minute de mers pe jos sau jogging în fiecare zi, sunt recomandate pentru a ajuta la îmbunătățirea sănătății mentale și fizice. Soluțiile de pardoseli pentru această aplicație trebuie să fie rezistente și concepute pentru a reduce forța de impact prin absorbția șocurilor pentru a proteja articulațiile utilizatorului final.

Crearea unui teren de fotbal
Pregătirea unei zone pentru un teren de fotbal este o sarcină ușoară iar noi suntem în măsură să vă oferim o experiență de succes. Soluțiile noastre de gazon sintetice oferă mediul de joc perfect  pentru bazele sportive care nu doresc inserția cauciucului, dar care necesită o suprafață care să satisfacă cele mai înalte cerințe internaționale.

Realizați o bază multisport
Pentru a integra alte terenuri de recreere multisport, există mai multe opțiuni la îndemână. Sunt necesare pardoseli special proiectate pentru a gestiona aplicații diferite. Indiferent dacă este folosită pentru grupuri de dans, competiții sportive, petreceri sau alte evenimente sociale, unele suprafețe sunt făcute să facă față oricărui lucru!
 Realizarea acestor opțiuni sportive într-un singur loc permite numeroase activități diferite în același timp. Prietenii și familiile pot folosi aceste tipuri de baze sportive deoarece fiecare persoană poate accesa activitatea preferată.
Adresați-vă specialiștilor noștri pentru a vă ajuta să descoperiți soluția potrivită pentru fiecare dintre activitățile și zonele de sport.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!