Reabilitare și renovare terenuri sportive

Nu toţi clienţii noştri sunt în căutarea începerii unui nou teren de sport de la zero. Mulţi dintre ei caută să îmbunătăţească ceea ce au deja. Datorită diverşilor factori: climatici, proastă administrare, etc, chiar şi cele mai rezistente terenuri de sport, pot suferi.
De aceea, acestea au nevoie de o reabilitare profesionistă.
Dacă sunteţi interesat de restaurarea unui teren de sport sau de renovare, echipa Atlas Sport este cea mai bună alegere în acest sens.

renovare-teren-de-sport
Lucrând cu zeci de clienţi la nivel naţional, am văzut terenuri sportive, care au fost afectate de utilizarea intensă, de vreme aspră, şi multe altele. Pentru aceşti clienţi, o renovare a terenului de sport a fost cea mai bună opţiune.
Astfel, fie că este vorba de înlocuirea gazonului pentru terenul de fotbal, fie de reabilitarea unui teren de tenis cu zgură, vom face terenul să arate ca nou, în cel mai scurt timp.

renovare-terenuri-sportive

Oferim o varietate de servicii legate de proietarea şi construcţia terenurilos sportive de toate dimensiunile. Cei care doresc să-şi reabiliteze terenul sportiv, trebuie să ştie următoarele despre noi:

– Vă oferim toate tipurile de restaurare şi renovare teren de sport
– Echipa noastră de profesionişti cu experienţă poate renova şi restabili gazonul natural, terenuri de gazon artificial, terenuri de zgură, etc.
– Putem lucra cu terenuri în toate stările de degradare
– Echipa noastră este disponibil pentru proiecte la nivel naţional

Aşteptăm cu interes să ne contactaţi!
E-mail: office@atlassport.ro
Tel: 0265.312.923

2 Commentarii

 1. craciun alina

  in data de 13/08/2018 la 5:17 am - Răspunde

  reparati un teren de tenis in franta?

  • ATLAS SPORT

   in data de 13/08/2018 la 6:11 am - Răspunde

   Buna ziua,
   Vă mulţumim pentru interesul acordat societăţii noastre. Pentru o oferta de preț si mai multe informatii va rugam sa ne scrieți pe contact@atlassport.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0755.327.431

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!