Construcția terenului sportiv: Sfaturi privind procesul de construcție

Urmărirea construcției terenului de sport poate fi dificilă și implică o mulțime de planificare. Dacă sunteți serios în ceea ce privește construirea terenului de fotbal sau construirea unui alt tip de teren, atunci trebuie să obțineți cele mai bune sfaturi pentru a construi un teren de sport adecvat. Am reunit câteva dintre cele mai mari sfaturi de care ai nevoie pentru a începe constucția terenului de sport pe care îl visați:

Echipa de planificare
O echipă solidă de planificare face mult mai ușor procesul de construcție a unui teren sportiv. Fiecare membru al echipei va aduce cu el propria expertiză. Iată câteva persoane pe care ați putea să le includeți în echipa dvs. de planificare:

Constructor
Peisagist/Designer
Proiectant
Personalul de întreținere

Ajutorul pe care îl obțineți de la fiecare parte a echipei de planificare vă permite să faceți revizii care vă pot economisi bani și puteți face ca terenul să poată fi accesibil cât mai mult posibil.

Permisiuni
Aproape toate locațiile vă vor cere să obțineți permise asigurați-vă că obțineți permisele corespunzătoare pentru terenul dvs. Permisele de construcție, autorizațiile de teren și autorizațiile de ocupare ar putea fi doar câteva dintre ele pe care trebuie să le obțineți.

Terenul de sport
Atunci când un constructor de terenuri de sport începe un proiect, una dintre cele mai mari întrebări pe care vi le vor pune este ce fel de gazon doriți. Aceasta este o întrebare dificilă, deoarece veți avea nevoie de gazon care să facă față uzurii evenimentelor sportive.
Dacă construiți un teren sportiv cu gazon natural, gazonul în sine nu este atât de mare de îngrijorare ca și solul pe care se construiește. Mecanica solului este știința creării solului adecvat pentru fiecare constuctie. Vreți să obțineți un sol de înaltă calitate pentru terenul dvs., deoarece doriți că stratul de gazon să aibă rădăcini bune. Acest lucru vă va ajuta să împiedicați ca terenul să se deterioreze prea mult. Principalul dezavantaj al unui teren de gazon tradițional este faptul că necesită multă întreținere.

Procesul de construcție
Angajarea unui constructor poate fi dificilă, dar iată câteva lucruri de luat în considerare. Veți dori o companie de construcții care este dispusă să se întâlnească cu dvs. în mod regulat, deci având un birou local este cel mai bun. Veți dori, de asemenea, ca ei să-și garanteze munca, astfel încât procesul să fie păzit în siguranță de orice lucru. Asigurați-vă că foștii clienți au oferit recenzii bune ale companiei.

Luați în considerare întreținerea
În timpul procesului de construcție, trebuie să țineți cont de faptul că va trebui să efectuați o întreținere regulată a terenului. Terenul ar trebui să fie construit pentru a se adapta la acest lucru. Luarea de notițe în timpul procesului de construcție vă poate ajută să cunoașteți în detaliu ce fel de întreținere va trebui făcută. Mai important, veți putea identifica orice parte a terenului care ar putea fi necesară pentru a fi reprocesat deoarece va face întreținerea prea dificilă.

Costul
Mulți oameni se vor uita la costul construirii unui teren de sport. Terenul de sport este biroul jucătorilor dvs., unde își desfășoară cea mai mare parte a activității. Dacă reduceți costurile, jucătorii dvs. vor avea un birou de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că terenul poate rămâne cu multe probleme care îi fac pe jucători  să funcționeze optim. De asemenea, vă poate lăsa cu mai multe costuri pentru reparații.
Construirea unui teren de sport nu este un proiect mic, însă nu trebuie să fie unul dificil. Cu aceste sfaturi, sunteți deja cu un pas înainte. Puteți începe să continuați în procesul de planificare și să obțineți terenul pe care jucătorii dvs. trebuie să atingă performanțele dorite.

 

Lasă un răspuns.