Reabilitare Pistă de Atletism și Teren de Tenis cu Zgură, Gedeon Richter, Corunca, MS

Pistele de atletism oferă numeroase beneficii utilizatorilor săi şi pot susţine îndelungă utilizare, în orice condiţii meteorologice, ajutând la îmbunătăţirea performanţelor atletice.
Costul, locaţia, resursele, frecvenţa de utilizare şi întreţinerea unei piste de atletism sunt consideraţii de care trebuie ţinut cont, atunci cand se incepe construcţia unei piste de atletism.
Există mai multe tipuri de suprafeţe, însă aceasta trebuie aleasă în funcţie de obiectivele proprii de funcţionare sau de construcţie.
Pistele de atletism vin într-o varietate de materiale sintetice sau artificiale şi naturale. De asemenea, suprafeţele variază în durabilitate, cerinţe de întreţinere şi  costuri. Cu toate că multe recorduri impresionante au fost realizate pe piste din zgură de- a lungul istoriei, în zilele noastre majoritatea pistelor de atletism sunt realizate cu materiale high-tech şi sunt proiectate pentru o alergare mai uşoară. Pistele de atletism din zgura, nu trebuie să fie evitate, deoarece acestea sunt mai uşoare pentru corp decât cele mai populare suprafeţe sintetice.
Folosind pista de atletism din zgură, puteţi reduce riscul de rănire.

Terenul de tenis din zgură este construit folosind piatră naturală, zdrobită la niveluri diferite. Cel mai fin nivel de pulbere  este utilizat pentru stratul cel mai de sus. Cele mai frecvente forme sunt zgura roşie, fabricată din praf de cărămidă roşie, zgura gri, verde sau En Tout Cas: suprafaţă din pietriş de cărămidă cu un aspect mai granular.
Terenurile de tenis din zgură sunt în mod normal, printre cele mai lente suprafeţe producând adesea manifestaţii mai lungi şi răspunzând la rotire.
Pentru o pistă de alergare şi un teren de tenis din zgură, a optat şi clientul nostru Gedeon Richter din Târgu Mureş. Proiectul iniţial a constat în  reabilitarea cu zgură a terenului + pistă de alergare, de 200-250 m lungime şi 2 m lăţime.
Prin aceste reabilitări, compania a dorit să fie mai aproape de angajaţii săi, punându-le la dispoziţie o Bază de agreement ce cuprinde un teren de tenis şi o pistă de alergare.
Reabilitarea a fost realizată de echipa Atlas Sport, conform proiectului: „Reconstrucţia pistei de alergare şi a terenului de tenis” din localitatea Corunca, judeţul Mureş.
În cele ce urmează va invităm să vizualizaţi imagini din timpul lucrărilor:

Reabilitare Pistă de Atletism și Teren de Tenis cu ZgurăReabilitare Pistă de Atletism și Teren de Tenis cu Zgură
Rezultatul final al Reconstrucţiei pistei de alergare şi a terenului de tenis, a fost unul mulţumitor pentru ambele părţi, aşa cum se poate observa şi din imaginile ce urmează.

Reabilitare Teren de tenis cu zgura

Reabilitare Teren de tenis cu zgura 2

Pista de alergare din zgura

 

 

Mai multe imagini ale proiectului puteţi vedea aici.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!