Teren de badminton direct în curtea casei

Badminton-ul este un joc pe care toată familia îl îndrăgeşte.
Dacă până acum îl jucaţi doar de câteva ori pe an, când ieşeaţi la iarbă verde, este timpul să schimbaţi acest lucru.
Ce spuneţi de un teren de badminton direct în curtea casei?
Adunaţi-vă familia şi prietenii şi relaxaţi-vă pe terenul de badminton pe care toată lumea se va distra.  Nu aveţi nevoie de o suprafaţă mare pentru construirea acestuia şi nici de un buget foarte mare.
Suntem siguri că vă putem oferi un teren care să se încadreze în bugetul dumneavoastră şi care să satisfacă pe deplin nevoile şi cerinţele întregii familii.

De asemenea, Atlas Sport se va ocupa pe lângă proiectul complet al miniterenului de badminton şi de oferirea şi instalarea dotărilor şi accesoriilor necesare desfăşurării unui joc de badminton profesionist.
Nu contează nivelul de joc pe câte îl practicaţi, Atlas Sport poate construi un miniteren de badminton perfect pentru casă voastră.

Ce tip de suprafaţă puteţi alege pentru un miniteren de badminton?

Atlas sport poate construi terenuri de badminton, folosind o varietate de suprafeţe diferite. Iată câteva dintre suprafeţele pe care le oferim, precum şi unele dintre avantajele.

Beton – cost eficient, uşor de instalat

Asfalt – Rentabil, un impact mai mic şi amortizare crescută în comparaţie cu betonul

Suprafaţă acrilică- rezistentă la vreme, disponibile în culori vibrante şi rezistente la decolorare, uşor de întreţinut, cu o performanţă îmbunătăţită şi întreţinere mai mică

Gazon natural – Pentru un teren adevărat care nu va interfera cu gazonul dumneavoastră. Vă putem oferi sfaturi şi servicii care vă vor ajută să vă păstraţi terenul în cea mai bună formă posibilă.

Gazon artificial – aderenţă  şi consistenţă fiabilă, întreţinere foarte redusă şi estetic plăcut.

Vă recomandăm să discutaţi opţiunile de suprafaţă cu expertul Atlas Sport, pentru a vă asigura că veţi obţine cea mai bună suprafaţă.
În acelaşi timp, este important pentru noi să fiţi mulţumit de aspectul estetic al terenului dumneavoastră de badminton, de aceea, va punem la dispoziţie toată experienţa şi profesionalismul nostru, oferindu-vă şi o garanţie de 5 ani.

Terenuri de badminton pentru proprietăţi comerciale
Atlas Sport construieşte, de asemenea, terenuri de badminton pentru parcuri, centre de recreere, instituţii de învăţământ şi proprietăţi comerciale. Vom fi bucuroşi să construim terenuri de badminton pentru şcoli sau complexe atletice! În funcţie de suprafaţă, putem construi terenuri de badminton pentru a se potrivi culorilor preferate şi chiar să adăugaţi un logo, şi totodată, vă oferim o gamă largă de accesorii pentru a ajuta la completarea noului teren de badminton.

Lasă un răspuns.