Teren de fotbal sintetic şi dotări la sediul M.A.I, Bucureşti

Colegiile, şcolile, facilităţile de agrement şi chiar unele ligi profesioniste optează din ce în ce mai mult pentru terenuri de fotbal cu gazon sintetic. Gazonul artificial rezolvă multe dintre problemele asociate cu gazonul natural.
Costurile mai mici constituie unul dintre cele mai importante motive pe care le puteţi lua în considerare în instalarea gazonui artificial pentru un teren de fotbal. Gazonul artificial nu necesită cosit şi necesită mai puţină întreţinere în anumite situaţii.
În ciuda costurilor de întreţinere, terenul de fotbal cu gazon sintetic se poate transforma într-un profit generos, deoarece permite mai mult timp de joc. Terenurile de fotbal cu gazon artificial permit meciurilor să se desfăşoare în toate tipurile de vreme.
De-a-lungul celor peste 11 ani de experienţă, Atlas Sport a realizat numeroase terenuri de fotbal cu gazon artificial. Un astfel de proiect recent este şi proiectul “Amenajare bază de pregătire la Sediul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă – Obiect Teren de fotbal – situat în str. Răzoare nr. 5, sector 6 Bucureşti”. Beneficiarul proiectului de constructive a fost Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de informaţii şi protecţie internă.

Teren de fotbal sintetic şi dotări la sediul M.A.I, Bucureşti
Terenul de fotbal a fost construit la dimensiunile de 44 x 24 m, suprafaţa de evoluţie fiind de 1056 mp.
Pentru realizarea infrastructurii terenului de fotbal s-a executat săpătură pe o adâncime de 25 cm pentru desfacerea stratului existent şi îndepărtarea lui.
Terenul de fundaţie existent a fost nivelat şi compactat.
După nivelarea şi compactarea terenului natural s-a aşternut un strat din balast bine compactat de 20 cm grosime.
În vederea executării unei infrastructuri care să absoarbă sarcinile suplimentare fără tasări semnificative, s-a aşternut un strat de nisip argilos de 3 cm pentru împănare şi egalizare.
Stratul suport pentru covorul sintetic este un covor asfaltic în grosime de 5 cm .
Suprafaţa de joc are ca strat de uzură un covor sintetic de 40 mm, cu infill de nisip cuarţos şi granule de cauciuc. Terenul este marcat pentru fotbal.
Terenul de sport a fost dotat cu 2 porţi de minifotbal de 3×2 m de culoare albă, prevăzute cu plasă de protecţie.

Teren de fotbal sintetic

Mai multe imagini din cadrul proiectului, puteţi vizualiza aici: M.A.I, Bucureşti.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!