Teren multisport tartan în Teișani, Prahova

Sportul reprezintă o investiţie în viitor; el ne ajută să ne menținem în formă, sănătoși, răspunde provocărilor de zi cu zi și ne aduce o alternativă în faţa numeroaselor tentaţii nesănătoase ale societăţii moderne.
Atunci când desfășurăm activități sportive într-un mediu sănătosîn aer liber, avem parte doar de beneficii.

Elevii comunei Teișani nu aveau până acum un teren sportiv, unde ar putea practica sportul din orele prevăzute de programul școlar, dar și în timpul liber.  Prin urmare, Primăria comunei a luat inițiativa de a le oferi acest drept, construind un teren de sport multifuncțional- un teren de sport multifuncțional în aer liber de care beneficiază elevii, dar și locuitorii din imediata apropiere. Tinerii se vor putea bucura de oricare din următoarele sporturi: baschet, tenis, badminton, fotbal, volei, toate într- un sigur loc.

Pentru construcția terenului de fotbal s-a ales o suprafață din tartan, certificată FIBA și IAAF, cu garanție de 5 ani și caracteristici optime pentru fiecare sport.

Terenul are o dimensiune de 36 x 17 m. Este imprejmuit si dotat cu vestiar modular.

Elevii școlilor și grădinițelor de pe raza comunei Teișani vor putea folosi gratuit terenul de sport multifuncțional. De la finalizarea și recepția terenului până în momentul de față, acesta a găzduit cu succes diferite competiții si activități sportive.

Pentru mai mult fotografii cu proiectul finalizat, puteți accesa: https://www.atlassport.ro/project/teren-multisport-teisani-ph/

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Z26yO14-rFU

Un comentariu

Lasă un răspuns.