Terenurile de minifotbal

Minifotbalul este un sport care s-a nascut pe continentul european, la jumatatea secolului trecut. Acesta s-a raspandit foarte repede si a devenit popular in intreaga lume. Minifotbalul reprezinta tipul cel mai adecvat de sport pentru toti jucatorii amatori care iubesc fotbalul.
Minifotbalul este sportul ideal pentru copii si tineri. Prezenta acestora pe terenul de minifotbal ii ajuta sa se familiarizeze cu caracteristicile fotbalului, si totodata sa isi dezvolte tehnicile si abilitatile tactice.
Terenurile de minifotbal nu necesita spatii mari, motiv pentru care este alegerea nr. 1 in centrele urbane mari.1
De la tara la tara si chiar de la oras la oras, dimensiunile terenurilor de minifotbal, suprafata,  materialul, precum si numarul exact de jucatori de pe terenul de minifotbal, poate varia.
Terenurile de minifotbal sunt realizate in cea mai mare parte din gazon artificial sau natural sau pe suprafete sintetice speciale.
Terenul de minifotbal trebuie sa aiba o forma dreptunghiulara. Dimensiunile minime si maxime ale unui teren de minifotbal sunt urmatoarele:

Latimea minima: 18.30 m

Latimea maxima: 22  m

Lungime minima: 38 m

Lungimea maxima: 42 m

Terenul de minifotbal se imparte in doua jumatati egale prin linia mediana iar punctul de la centrul terenului va fi marcat la mijlocul liniei mediane.
In ceea ce priveste dotarile, terenurile de minifotbal sunt dotate cu 2 porti de minifotbal, gard perimetral si sistem de iluminat nocturn, care vor face ca noptile sa fie albe de acum inainte pentru iubitorii de minifotbal.
2In principiu, un teren de minifotbal prezinta urmatoarea alcatuire constructiva:
– fundatie
– asfalt sau placa de beton
– gazon sintetic pentru terenurile minifotbal
– porti de minifotbal
– imprejmuire cu gard
– poarta de acces
– iluminare nocturna.
Terenurile de minifotbal reprezinta un spatiu propice de relaxare si miscare. 3
Ideea constructiei de terenuri minifotbal poate fi una atractiva si plina de beneficii. Constructorii de terenuri minifotbal vor asigura etapa proiectului de executie, precum si obtinerea avizelor si acordurilor necesare inceperii de constructie teren minifotbal. Practic, echipa noastra se ocupa de constructia terenurilor minisport de la A la Z.
Gazonul utilizat in constructia terenurilor de minifotbal este gazonde ultima generatie, sustinut de un strat de granule ecologice, ceea ce ii ofera o calitate deosebita.
Echipa Atlas Sport realizeaza terenuri minifotbal la dimensiunile solicitate de clienti. Realizam terenuri de minifotbal la cheie, pentru toti iubitorii de minifotbal.

4 Commentarii

 1. MonicaZamfir

  in data de 21/10/2015 la 9:07 pm - Răspunde

  Uite ca am citit un subiect prea captivant scris intr-un mod greu de aflat in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

 2. papa

  in data de 09/11/2015 la 7:54 pm - Răspunde

  ma intereseaza un teren de minifotbal cat ar costa cu proiect cu tot prin fonduri europene.

  • ATLAS SPORT

   in data de 21/03/2016 la 7:31 am - Răspunde

   Buna ziua,
   pretul variaza in functie de dimensiunie, tip suprafata de joc, dotari, etc.
   pentru o oferta detaliata va rugam transmiteti o cerere prin configuratorul de pe prima pagina sau prin formularul de contact.

   va multumim!

 3. Florea Vajiala

  in data de 01/03/2016 la 10:12 am - Răspunde

  doresc sa amenajez un teren de minifotbal cu gazon artificial pe un teren existent in curtea unei scoli de dimensiuni : 45 lungime si 25 latime . de la A laZ.Ma intereseza o oferta corecta pentru a incepe amenajarea. Am contractul de inchiriere pentru teren asa ca va astept cu o oferta cat mai realista.
  multumesc.
  Florin Vajiala
  Tel. 0722 305 201

Lasă un răspuns.