Argumente pentru terenurile multisport (multifuncționale)

Terenurile multisport

Dacă vă gândiți la sălile de fitness sau centrele spa, vă veți da seama că acestea cuprind diverse facilități. Multe oferă relaxare în jacuzi, piscine, masaj, sau dispun de spații deschise care pot fi utilizate pentru o varietate de activități sportive în aer liber. Prin urmare, aceste spații sunt adesea multifuncționale, dedicate sporturilor precum fotbalul, tenisul, voleiul sau baschetul.

Majoritatea municipalităților dispun de astfel de terenuri în scop recreativ, unde există o mare cerere. Un mare atu al acestora este că pot fi folosite indiferent de vârstă sau abilități.

Argumente pentru terenurile multisport (multifunctionale)

 

Cost-eficiente

Unul dintre principalele avantaje ale terenurilor multifuncționale este că sunt rentabile. Proprietarii pot economisi bani cu ajutorul terenurilor multisport.
Gândiți-vă la acest aspect. De ce să cheltuiți bani pentru a construi terenuri separate, când puteți avea un singur teren, adaptați creativ la nevoile dvs.? De exemplu, un teren de tenis ar putea fi transformat într-un teren de volei. Un teren de baschet ar putea fi folosit și pentru a juca fotbal pe el.

 

Funcționale indiferent de scop

Terenurile în aer liber ar trebui să fie multiscop! Gândiți-vă la resursele pe care le salvați prin încorporarea mai multor terenuri în 1 sau 2 terenuri în loc de 4 sau 5 și cel mai important, aceasta înseamnă, de asemenea, o întreținere generală mai mică. Reduce banii necesari pentru reparații. Atunci când bugetele sunt slabe și discutabile, este pur și simplu logic să construim și să utilizăm terenurile multisport.
Știați că pe un teren tipic multifuncțional se pot juca 15 jocuri? Tenisul, baschetul și voleiul sunt cele mai comune, în timp ce badminton-ul, poate fi populare în anumite locuri, în funcție de demografia zonei. Într-adevăr, totul depinde de ce fel de oameni folosesc terenurile pe care doriți să le oferiți. Sunt mai tineri,  în vârstă sau ambele?
Sunt interesați de o varietate de sporturi?

Argumente pentru terenurile multisport (multifunctionale)

 

 

Terenurile multisport sunt utilizate de mai multe grupuri de vârstă

Terenurile multifuncționale în aer liber, nou construite și/sau renovate așteptărilor de azi, sunt de obicei sigure, durabile și oarecum personalizabile. Iar dacă sunt utilizate corespunzător, bine utilizate. De multe ori, aceste terenuri au programe orare atunci când anumite grupuri intenționează să le folosească.

De exemplu, seniorii pot folosi terenurile dimineața. Corporatistii se pot întâlni în pauza de masă la un meci scurt de basket, etc.
Puneți toate acestea în contrast cu terenurile mai vechi, care nu sunt multifuncționale. Imaginați-vă o școală care a construit un teren de sport dar nu există interes pentru sportul respectiv.
S-au irosit multe resurse și timp. Cu un teren multisport, nu veți avea această problemă. Ele pot fi rapid adaptabile pentru a se potrivi intereselor actuale (și viitoare) ale persoanelor care le folosesc.

Lasă un răspuns.