Terenurile sportive multifuncţionale

Suprafeţele sportive multifuncţionale sunt zone exterioare sau interioare versatile, realizate din piatră spartă (pietriş), suprafaţă polimerică sau gazon artificial şi sunt concepute pentru a fi utilizate pentru o varietate de sporturi şi jocuri variate, inclusiv fotbal, volei, baschet şi tenis.
Fiecare teren multisport este în general conceput pentru nevoile specifice ale unei şcoli, unui club sportiv sau unei zone rezidenţiale, datorită includerii marcajelor de linii pentru mai multe sporturi. Includerea unui teren multisport este o modalitate excelentă pentru ca o facilitate să maximizeze orele de joc, să ofere un mediu de joc acceptabil pentru diferite sporturi şi să obţină o rentabilitate rapidă a investiţiei.

Terenurile de sport multifuncţionale sunt utilizate pe scară largă pentru a oferi şcolilor, centrelor comunitare şi cluburilor sportive, terenuri versatile, robuste şi multisport, reducând semnificativ costurile educaţiei şi facilităţilor sportive comunitare din întreaga ţară.
Culorile vii şi marcajele luminoase şi clare ale terenurilor sportive multifuncţionale şi a facilităţilor sportive încurajează chiar şi copiii reticenţi să se joace.
Terenul sintetic rămâne nealunecos chiar şi pe timp ploaie – fără tăieturi şi vânătăi cauzate de căderi dure.
Terenurile multisport sunt adesea utilizate astfel încât să se poată desfăşura mai multe activităţi diferite în acelaşi timp pe suprafaţa sintetică multisport.

Deoarece aceste suprafeţe sunt proiectate să fie adaptabile şi multifuncţionale, ele sunt foarte populare în rândul şcolilor şi al altor instituţii comunitare care doresc să ofere o varietate de servicii sportive într-un spaţiu limitat.

Cum arată un teren multisport ?
Vestea cea bună pentru cei care doresc să investească într-un teren multisport este că culorile şi marcajele pot fi folosite pentru a crea un design specific şcolii sau clubului. Combinaţia dintre culorile luminoase şi marcajele clare face adesea zona de joc atrăgătoare.

Unde pot fi folosite terenurile multisport?


Ori de câte ori o facilitate necesită o zona de joc care maximizează spaţiul disponibil, fără a compromite mediul de joc, merită luat în considerare un teren multisport. Terenurile multisport construite folosind gazon artificial vor avea o dimensiune mai mică de 3.000 m2, făcându-le potrivite pentru o varietate de activităţi sportive, inclusiv jocuri de fotbal, baschet, tenis şi multe altele.
Şcolile optează adesea pentru un teren de sport multifuncţional atunci când trebuie să ofere o varietate de programe curriculare şi extra-curriculare, în timp ce un număr din ce în ce mai mare de familii active aleg terenurile multifuncţionale că îmbunătăţire a curţii lor.

Varietatea suprafeţelor multisport disponibile înseamnă că posibilităţile sunt nesfârşite şi există o soluţie la îndemână pentru toată lumea.

2 Commentarii

 1. Rebecca Dan Walsh

  in data de 01/06/2017 la 4:27 pm - Răspunde

  Avem interes sa face un teren multisport.
  Avem lat. 22 meter si longi. 42 sau mai multi
  Vreau stiu ce costa cu si ce este mai bun pentru noi.
  Multumesc foarte mult
  Doamne Dan Walsh

  • ATLAS SPORT

   in data de 09/06/2017 la 4:47 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Va multumim pt interesul acordat. In scurt timp veti fi contactata de unul din colegii nostri.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!