Beneficiile sociale ale jocului de tenis

BENEFICII SOCIALE
Tenisul poate fi un joc remarcabil de social. Disputa unui joc dublu, joaca într-o echipă, participarea la cursuri de tenis de grup sau antrenamente, participarea la concursuri – sunt toate modalităţile prin care tenisul poate aduce oamenii împreună.

Efectele tenisului sunt astfel, evidente – vă ajută să vă faceţi prieteni noi, să vă extindeţi cercurile sociale, să vă întâlniţi cu oameni noi şi să vă construiţi relaţii. Şi există şi unele beneficii mai puţin evidente, dar la fel de importante. Suportul social poate fi un factor important în gestionarea stresului. Dacă jucaţi tenis în primul rând ca o formă de exerciţiu, făcând acest lucru ca parte a unei echipe sau a unui grup înseamnă că vă angajaţi în acest exerciţiu şi să dezvoltaţi o rutină, beneficiind astfel de beneficiile maxime pe care le oferă.

Lucrul în echipă este esenţial
În jocul de tenis la dublu, strategiile şi comunicarea necesare sunt excelente pentru a construi abilităţi de lucru în echipă. În plus, există mai multe oportunităţi de a vă încuraja partenerul de joc şi de a vă bucura de sprijinul pe care îl oferă, ceea ce reprezintă un element suplimentar pentru a lovi mingile de tenis.

Răspândiţi beneficiile
Atunci când jucaţi tenis, oferiţi şi altcuiva posibilitatea de a fi activ din punct de vedere fizic şi a lovi mingea. Şi cum există o varietate de cluburi de tenis în fiecare oraş, este uşor să vă conectaţi şi să începeţi să beneficiaţi de beneficiile sociale pe care le poate oferi tenisul.

Tenisul creează un sentiment de apartenenţă
Când copiii se înscriu la un club de tenis sau într-un program, acestea nu fac altceva decât să se alăture unei echipe. Ei obţin un sentiment de apartenenţă şi camaraderie, precum şi oportunitatea de a-şi face noi prieteni!
De asemenea, este foarte util ca un copil să-şi dezvolte un nou cerc de prieteni din afara şcolii.

Lasă un răspuns.

volei terenuri tenis terenuri sportive sintetice terenuri multifunctionale UEFA zgura unde alergam in bucuresti udare gazon tribune umplutura teren sport terenuri sportive terenurile de tenis terenuri multisport terenuri de tenis gazon artificial terenuri sport tartan terenuri lut volei pe plaja terenuri multisport scoli tipuri piste terenuri de tenis tip pardoseli sportive volei copii terenuri sportive minifotbal volei interior terenuri sportive beton terenuri de tenis renumite terenuri tenis curte terenuri de sport terenuri fotbal usamv cluj napoca Tribuna tribune sportive vestiare sportive terenuri tenis gazon sintetic umplutura teren de sport terenuri sintetice terenuri sport gazon sintetic utilaje intretinere gazon sintetic terenuri minifotbal terenuri tenis gazon artificial umplutura teren sportiv terenuri tenis parchet terenuri sport terenuri de tenis din zgura video