Beneficiile sociale ale jocului de tenis

BENEFICII SOCIALE
Tenisul poate fi un joc remarcabil de social. Disputa unui joc dublu, joaca într-o echipă, participarea la cursuri de tenis de grup sau antrenamente, participarea la concursuri – sunt toate modalităţile prin care tenisul poate aduce oamenii împreună.

Efectele tenisului sunt astfel, evidente – vă ajută să vă faceţi prieteni noi, să vă extindeţi cercurile sociale, să vă întâlniţi cu oameni noi şi să vă construiţi relaţii. Şi există şi unele beneficii mai puţin evidente, dar la fel de importante. Suportul social poate fi un factor important în gestionarea stresului. Dacă jucaţi tenis în primul rând ca o formă de exerciţiu, făcând acest lucru ca parte a unei echipe sau a unui grup înseamnă că vă angajaţi în acest exerciţiu şi să dezvoltaţi o rutină, beneficiind astfel de beneficiile maxime pe care le oferă.

Lucrul în echipă este esenţial
În jocul de tenis la dublu, strategiile şi comunicarea necesare sunt excelente pentru a construi abilităţi de lucru în echipă. În plus, există mai multe oportunităţi de a vă încuraja partenerul de joc şi de a vă bucura de sprijinul pe care îl oferă, ceea ce reprezintă un element suplimentar pentru a lovi mingile de tenis.

Răspândiţi beneficiile
Atunci când jucaţi tenis, oferiţi şi altcuiva posibilitatea de a fi activ din punct de vedere fizic şi a lovi mingea. Şi cum există o varietate de cluburi de tenis în fiecare oraş, este uşor să vă conectaţi şi să începeţi să beneficiaţi de beneficiile sociale pe care le poate oferi tenisul.

Tenisul creează un sentiment de apartenenţă
Când copiii se înscriu la un club de tenis sau într-un program, acestea nu fac altceva decât să se alăture unei echipe. Ei obţin un sentiment de apartenenţă şi camaraderie, precum şi oportunitatea de a-şi face noi prieteni!
De asemenea, este foarte util ca un copil să-şi dezvolte un nou cerc de prieteni din afara şcolii.

Lasă un răspuns.

tipuri piste terenurile de tenis terenuri fotbal udare gazon terenuri de tenis gazon artificial terenuri sport terenuri sport gazon sintetic terenuri sintetice terenuri sportive sintetice terenuri tenis parchet terenuri tenis umplutura teren sportiv terenuri sportive beton terenuri tenis gazon sintetic terenuri de sport terenuri de tenis din zgura terenuri sportive minifotbal zgura volei pe plaja terenuri multisport terenuri sport tartan tribune terenuri de tenis renumite Tribuna terenuri de tenis UEFA terenuri tenis curte volei copii terenuri multisport scoli terenuri minifotbal terenuri sportive usamv cluj napoca umplutura teren de sport tip pardoseli sportive terenuri multifunctionale umplutura teren sport volei interior terenuri lut vestiare sportive terenuri tenis gazon artificial video volei tribune sportive unde alergam in bucuresti utilaje intretinere gazon sintetic