4 tendințe ale pardoselilor sportive pe care să le urmăriți în 2019

Pardoselile sportive au parcurs un drum lung în ultimii ani. Din ce în ce mai multe facilitățile sportive devin multisport și flexibile, destinate mai mult decât sportului. Cu opțiuni personalizate pentru echipamente, design și pardoseli sportive, bazele sportive moderne sunt mai complexe decât oricând.
Pardoselile sportive  joacă un rol vital în estetica și funcționalitatea unui spațiu cu destinație sportivă. Din acest motiv, tendințele în pardoseli de sport și de fitness au reflectat dezvoltarea complexelor multisport în ultimii ani. Pardoselile sportive s-au schimbat pentru a deveni mai dinamice, mai sigure și mai durabile, pentru a ține pasul cu sporturile în continuă schimbare.

Dacă construiți un teren sportiv nou sau renovați vechea baza sportivă, iată care sunt cele 4 cele mai importante tendințe pentru pardoseli sportive care trebuie luate în considerare:

# 1: Siguranță și confort
Evoluția sportivilor și a bazelor, a creat necesitatea unor pardoseli mai sigure și mai rezistente, pe care să se poată concura. Pardoselile sportive trebuie să fie amortizante și absorbante de șoc pentru a proteja sportivii de leziuni și stresul articulațiilor. Suprafețele poliuretanice și din cauciuc, precum și vinilul, sunt opțiuni excelente pentru orice teren interior sau exterior. Ambele oferă o amortizare bună, asigurând o performanță maximă și un risc mai scăzut de vătămare.

# 2: Ușurarea întreținerii
Tendințele moderne ale pardoselilor sportive necesită curățarea ușoară a pardoselilor și păstrarea acestora într-o formă bună. Sistemele Conica, sunt exemple excelente de pardoseli ușor de întreținut. Deoarece nu au spații între plăci, nu se acumulează murdărie sau apă în locuri greu accesibile. Aceste pardoseli pot rămâne în stare bună timp de peste 30 de ani, cu o întreținere corespunzătoare.

# 3: Durabilitate
Datorită caracteristicilor multisport și utilizării sporite, pardoselile sportive trebuie să fie mai durabile ca oricând. Pardoseala dvs. ar trebui să poată rezista la perioade lungi de utilizare și să fie rezistentă la zgârieturi și marcaje.

# 4: Multifuncționalitate
Tendințele în domeniul pardoselilor sportive au condus la dezvoltarea a numeroase tipuri de pardoseli multifuncționale. Multe tipuri de pardoseli permit personalizarea suprafeței de joc astfel încât să se potrivească oricărui sport sau activitate de care aveți nevoie.

Importanța urmăririi acestor tendințe
Noutățile în domeniul pardoselilor sportive sunt importante pentru administratorii bazelor sportive, antrenori, directori sportivi și mulți alții. Dacă aveți nevoie de pardoseli sportive durabile, multifuncționale pentru un proiect de construcție sau renovare sportivă, Atlas Sport este compania care vă poate ajuta.

contact@atlassport.ro
0755085354
0728272505

Lasă un răspuns.