Pardoseli Sportive

Outdoor

Outdoor

Suprafețele sportive cu gazon sintetic sunt durabile, rezistente și sigure. Această opțiune sintetică oferă joc nelimitat, întreținere redusă și performanță garantată.

Fotbalul este cel mai jucat si cel mai popular sport din lume. Sustinem si promovam alegerea gazonului sintetic ca optiune pentru terenurile de fotbal.

Terenurile de tenis cu gazon sintetic ultra dens sunt o alternativa pentru cele cu gazon natural, din cauza costurilor si eforturilor de intretinere mai mici.

Gazonul sintetic multisport transforma terenurile obisnuite in suprafete geniale de joc, pentru toate anotimpurile si sporturile, aducand beneficii semnificative pentru scoli sau facilitati tertiare.

Outdoor

Pistele de atletism din tartan mentin o pozitie de top printre pardoselile pentru atletism, fiind prima optiune pentru multi dintre atletii din intreaga lume.

Pardoseala poliuretanica turnata (tip tartan) a cucerit piata si a devenit o suprafata ravnita pentru terenurile de tenis.

Pardoselile sportive din tartan sunt cunoscute pentru calitatea lor de top pentru toate tipurile de sporturi, in toate tipurile de clima, pe tot globul.

Zgura este una dintre suprafetele consacrate in amenajarea terenurilor de tenis.

Outdoor

Pentru a ajuta atat biciclistii, soferii si cat si pietonii, Atlas Sport poate oferi vopseluri acrilice decorative, perfecte pentru a adauga culoare si textura pistelor pentru biciclete.

Acoperirea pistelor de role cu vopsea acrilica crește vizibilitatea pistelor pentru persoanele care le utilizează, dar si pentru cei care se afla in apropierea acestora, pentru a elibera pista.

Suprafetele acrilice sunt cunoscute pentru caracteristicile sale de joc excelente și aspectul atractiv. Pardoselile acrilice sunt perfecte pentru utilizare atât în exterior cat și în interior.

Daca sunteti o persoana creativa si cu indemanare, lucrurile pe care le puteti face cu gazonul decorativ sunt nelimitate. Acesta creeaza o ambianta placuta si este ideal pentru balcoane, terase sau curti.

Outdoor

Decizia de a opta pentru un gazon artificial sau unul natural, necesita o atentie deosebita bazata pe informatii relevante despre fiecare dintre acestea.

Suprafetele de joc din gazon natural cu rulouri sunt folosite cu succes pentru realizarea de terenuri multisport, fotbal, terase precum si zeeci de spații verzi pentru complexe comerciale și clădiri de birouri

Indoor

Indoor

De-a lungul anilor, parchetul sportiv s-a imbunatatit in mod considerabil in ceea ce priveste calitatea si complexitatea straturilor componente. Parchetul sport ofera un echilibru perfect intre siguranță, confort, durabilitate, performanță și aspect exterior deosebit.

O Suprafata durabila si frumoasa este inima orice sport.
Pardoselile din PVC sunt renumite in intreaga lume pentru calitatea si performantele lor tehnice fiind folosite cu success intr-o varietate de activitati sportive – badminton, volei, handbal, baschet, tenis de masa.

Pardoselile sportive din cauciuc turnat sunt usor de intretinut si construite pentru a rezista. Aceste pardoseli durabile pot fi personalizate prin culoare si dimensiune, in functie de nevoi si preferinte.

O suprafaţă acrilică este în esenţă o aplicare a mai multor straturi de materiale acrilice pe o suprafaţă de bază, în mod obişnuit din beton sau asfalt. În termeni foarte de bază, o suprafaţă acrilică este compusă dintr-un strat (sau mai multe) de umplere/nivelare pe o suprafaţă bază, care este apoi acoperită cu o suprafaţă de finisare colorată.

Indoor

De ce noi?

Referințe – zeci de referințe la nivel național si European.

Pasiune – suntem pasionați să realizam cele mai bune proiecte posibile pentru clienții noștrii; ne bazăm pe bunele lor recomandări pentru a ne dezvolta.

O singură firmă pentru întreg proiectul dumneavoastră: realizam proiectarea, construcția (infrastructura, suprafețe de joc, vestiare, tribune, nocturnă, etc), dotări și întreținerea complexelor sportive, majoritatea operațiunile fiind făcute “in house”.

Avem specialiști în proiectare, specialiști în execuție, ateliere de prelucrare metal și lemn, realizând chiar și majoritatea dotărilor.

Citește mai mult

Clienții noștri

Primaria Municipiului Satu Mare
Universitatea de Medicina si Farmacie
LIDL
Ministerul Afacerilor Interne
Pirelli
Gedeon Richter
Primaria Municipiului Giurgiu
Liceul Cu Program Sportiv Roman
Clubul Sportiv Cetate Deva
Club Sportiv Valencia Bucuresti
Edelweiss Austria
Universitatea Al I Cuza din Iasi
Universitatea din Pitesti
USAMV Cluj Napoca
Primaria Pantelimon
Comuna Mogosoaia
Primaria Baneasa
Primaria Municipiului Bistrita
Arcada Company S.A.
BESSER
Conacul Benke
Panemar
Primaria Campina
Comuna Cuci
Primaria Dumbraveni Sibiu
Comuna Belis Cluj Napoca
Primaria Municipiului Sebes
Primaria Orasului Baraolt
Colegiul Economic Gheorghe Dragos Satu Mare
Asmita Gardens
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET Prahova
Scoala Varasti
Scoala Mea Bucuresti
  • Lucrări finalizate
  • Lucrări în execuție
  • Array, Array