Alegerea culorii și designului potrivit pentru terenul de baschet

Felicitări, ați luat decizia de a instala un teren de baschet în curtea casei! Acum vine partea distractivă: alegerea culorilor și a designului terenului.
La Atlas Sport, știm că fiecare familie este unică și personalizarea terenului dvs. rezidențial poate fi un proces interesant. Ajutăm familiile să găsească culorile și design-ul care se potrivește preferințelor lor personale. Există multe opțiuni de culoare și de personalizare. Cu toate alegerile disponibile astăzi, poate părea puțin copleșitor. Iată un simplu ghid care vă ajută să finalizați decizia.

Ce este important pentru voi?
În primul rând, trebuie să decideți dacă doriți ca terenul dvs. în aer liber să iasă în evidență sau să se integreze în peisaj. Puteți să vă potriviți culorile terenului dvs. cu casă, să îl combinați cu peisajul de fundal, să vină în completarea cartierului sau să optați pentru acel factor “WOW”.
Dacă congruența culorilor este importantă pentru dvs., puteți lua în considerare tonurile neutre sau tradiționale ale terenului de baschet, astfel încât acestea să nu iasă prea mult în evidență.
Dacă doriți ca terenul în aer liber să fie o extensie vizuală a casei dvs., luați în considerare culorile care se potrivesc cu ornamentele casei sau cu alte accesorii. Acest lucru va permite terenului să se combine și să fie plăcut vizual.

Creați un teren ținând cont de echipa preferată
Pasiunea pentru sport pornește de obicei din familie – motiv pentru care multe familii își modelează terenurile cu echipele lor preferate în minte.
Atlas Sport vă permite să aduceți spiritul echipei vostre preferate în propria dvs. curte. Nu contează care este echipa favorită a familiei dvs.; cu Atlas Sport, puteți crea un teren de baschet cu aproape orice logo și/sau culori doriți.

Personalizare
Aruncați o privire detaliată de 360 de grade în jurul terenului. Gândiți-vă la modalitățile prin care puteți aduce detaliile personalizate ale familiei dvs., pe terenul sportiv. Familia dvs. merită un loc unic de joacă. Dacă intenționați să vindeți casa în viitorul apropiat, ați putea renunța la plasarea unui logo sau a numelui de familie pe teren. Dacă aceasta este o casă  în care veți locui pe termen lung și personalizarea terenului este importantă pentru familia dvs., atunci punerea unui logo pe terenul de sport este o idee grozavă.

Marcaje pentru diferite sporturi
Este important să luați în considerare diferitele sporturi pe care doriți să le jucați pe terenul dvs. Dacă alegeți un teren multi-sport, vă sugerăm să modificați culoarea marcajelor pentru fiecare sport. Prin urmare, marcajele pentru fiecare sport vor fi culori distinctive de diferențiat. Puteți selecta marcajele care urmează să fie vopsite în alb, gri, galben sau negru.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!