Cum întreținem pardoselile sportive din sălile de sport

Fie că a fost recent instalată, fie că are deja câțiva ani de  folosință, aceste sfaturi de întreținere rapidă pot extinde viața și frumusețea unei pardoseli. Pentru pardoselile mai vechi, aceste sfaturi pot chiar readuce podeaua la viață. Acestea sunt doar câteva sfaturi simple de întreținere a pardoselilor care pot preveni unele dintre problemele pe care le vedem destul de des.

Mopul de praf
Cel puțin o dată sau de 2 ori pe zi, pardoseala ar trebui să fie curățată. Un mop de praf este un mop mai mare cu microfibră sau capete de bumbac care este utilizat pentru a colecta praf și mătura o parte din gunoi. Acest lucru este important fie că este folosit într-o zonă cu trafic redus sau mare.
Praful își face apariția pe pardoseala sportivă indiferent de câte persoane se plimbă pe ea. Când oamenii utilizează pardoseala în timp ce pe ea există praf sau murdărie, finisajul pardoselii are de suferit și fac ca pardoseala să pară prafuită și învechită.

Mopul umed
Cel puțin o dată pe săptămână pardoseală trebuie să fie curățată cu un mop umed. Asigurați-vă că permiteți uscarea pardoselei. Luați măsurile de precauție necesare pentru a evita rănirea pe pardoseală umedă. A face acest lucru va prelungi durata de viață a finisajului și va face pardoseală să fie curată.

Lucrurile care trebuie făcute în mod continuu sunt memento-uri de întreținere evidente. Pardoseala trebuie protejată împotriva perforarilor și găurilor. Piciorușele din cauciuc și glisierele de pardoseală trebuie folosite pentru a reduce uzura. Asigurați-vă că veți curăța orice scurgere și murdărie cât mai curând posibil.

Pentru mai multe informații despre întreținerea podelei, contactați specialistul la pardoseli la 0728272505  sau trimiteți un e-mail la adresa: contact@atlassport.ro

Lasă un răspuns.