Alegeţi gazonul artificial şi protejaţi mediul!

Toată lumea îşi doreşte un gazon verde. Indiferent dacă admirăm aspectul luxuriant de departe sau ne bucurăm de senzaţia firelor de iarna între degetele de la picioare, gazonul verde este o plăcere. Din păcate, menţinerea acestei plăceri poate fi un coşmar pentru mediu, în special în zonele cu climă uscată.

Ca un proprietar de afaceri care încearcă să adopte practici “verzi”, s-ar putea să nu fiţi tentat să udaţi gazonul. Cu toate acestea, un gazon uscat care înconjoară clădirea devine un inestetic, oferind privitorilor o impresie proastă a companiei dumneavoastră. Ce trebuie să facă un proprietar?

aplicare-gazon-sintetic

Soluţia acestei dileme este instalarea unui gazon artificial Atlas Sport. Însă, de ce trebuie sa optaţi pentru acest tip e gazon în defavoarea celui natural? Haideţi să vedem:

Conservarea apei: Milioane de litri de apă potabilă sunt consumate pe peluzele din întreaga lume, în fiecare an, doar pentru a le menţine verzi. În schimb, gazonul sintetic necesită doar o “clătire” ocazională pentru a îndepărta praful şi menţine un aspect frumos pe tot parcursul anului.

gazon-artificial-gradina

 

Mai puţină poluare: Dacă utilizaţi o maşină de tuns gazonul, veţi provoca de 11 până la 34 de ori mai multă poluare în aer, într-o oră, decât o maşină. Din moment ce gazonul artificial nu creşte, se elimină gazele cu efect de seră şi poluarea sonoră asociate cu cositul gazonului.

Nu necesită întreţinere-chimică: Este dificil să menţii un gazon natural fără îngrăşăminte, pesticide şi erbicide aplicate la momentul potrivit al anului. De multe ori, gazonul este de suprasaturat cu substanţe chimice, însă pentru a evita eventualele pericole, soluţia este gazonul artificial.

gazon-sintetic

100% reciclabil
În timp ce gazonul artificial poate dura o viaţă întreagă, în cele din urmă va veni şi timpul să-l înlocuiţi. Când acest lucru se întâmplă, întreaga peluză este reciclată, de la fibrele lungi de gazon, la nisip şi umplutura de cauciuc. Comparaţi asta cu gazonul tuns, care reprezintă a treia mare componentă a deşeurilor municipale solide din depozitele de deşeuri şi este clar ce opţiune este mai bună.

gazon-sintetic-reciclare

Aţi observat ceva comun la toate aceste beneficii? Ele nu sunt numai bune pentru mediu; ele implică, de asemenea, mai puţin timp şi o intretinere necostisitoare.

Alegeţi gazonul artificial Atlas Sport şi bucuraţi-vă de toate beneficiile pe care acesta le oferă.

 

Lasă un răspuns.

terenuri tenis gazon artificial vestiare sportive terenuri de sport terenuri tenis curte terenuri multisport terenuri sport tartan udare gazon tribune sportive terenuri de tenis terenuri de tenis din zgura terenuri lut utilaje intretinere gazon sintetic terenuri sintetice Tribuna terenuri tenis terenuri multifunctionale terenuri de tenis renumite zgura terenuri de tenis gazon artificial umplutura teren de sport tip pardoseli sportive terenuri sport gazon sintetic terenuri tenis parchet umplutura teren sport terenuri minifotbal UEFA unde alergam in bucuresti volei terenuri sportive sintetice volei interior usamv cluj napoca tribune tipuri piste volei copii terenuri sportive beton terenurile de tenis umplutura teren sportiv terenuri sport volei pe plaja terenuri multisport scoli terenuri fotbal video terenuri sportive terenuri sportive minifotbal terenuri tenis gazon sintetic