Alegeţi gazonul artificial şi protejaţi mediul!

Toată lumea îşi doreşte un gazon verde. Indiferent dacă admirăm aspectul luxuriant de departe sau ne bucurăm de senzaţia firelor de iarna între degetele de la picioare, gazonul verde este o plăcere. Din păcate, menţinerea acestei plăceri poate fi un coşmar pentru mediu, în special în zonele cu climă uscată.

Ca un proprietar de afaceri care încearcă să adopte practici “verzi”, s-ar putea să nu fiţi tentat să udaţi gazonul. Cu toate acestea, un gazon uscat care înconjoară clădirea devine un inestetic, oferind privitorilor o impresie proastă a companiei dumneavoastră. Ce trebuie să facă un proprietar?

aplicare-gazon-sintetic

Soluţia acestei dileme este instalarea unui gazon artificial Atlas Sport. Însă, de ce trebuie sa optaţi pentru acest tip e gazon în defavoarea celui natural? Haideţi să vedem:

Conservarea apei: Milioane de litri de apă potabilă sunt consumate pe peluzele din întreaga lume, în fiecare an, doar pentru a le menţine verzi. În schimb, gazonul sintetic necesită doar o “clătire” ocazională pentru a îndepărta praful şi menţine un aspect frumos pe tot parcursul anului.

gazon-artificial-gradina

 

Mai puţină poluare: Dacă utilizaţi o maşină de tuns gazonul, veţi provoca de 11 până la 34 de ori mai multă poluare în aer, într-o oră, decât o maşină. Din moment ce gazonul artificial nu creşte, se elimină gazele cu efect de seră şi poluarea sonoră asociate cu cositul gazonului.

Nu necesită întreţinere-chimică: Este dificil să menţii un gazon natural fără îngrăşăminte, pesticide şi erbicide aplicate la momentul potrivit al anului. De multe ori, gazonul este de suprasaturat cu substanţe chimice, însă pentru a evita eventualele pericole, soluţia este gazonul artificial.

gazon-sintetic

100% reciclabil
În timp ce gazonul artificial poate dura o viaţă întreagă, în cele din urmă va veni şi timpul să-l înlocuiţi. Când acest lucru se întâmplă, întreaga peluză este reciclată, de la fibrele lungi de gazon, la nisip şi umplutura de cauciuc. Comparaţi asta cu gazonul tuns, care reprezintă a treia mare componentă a deşeurilor municipale solide din depozitele de deşeuri şi este clar ce opţiune este mai bună.

gazon-sintetic-reciclare

Aţi observat ceva comun la toate aceste beneficii? Ele nu sunt numai bune pentru mediu; ele implică, de asemenea, mai puţin timp şi o intretinere necostisitoare.

Alegeţi gazonul artificial Atlas Sport şi bucuraţi-vă de toate beneficiile pe care acesta le oferă.

 

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!