Importanţa infill-ului pe un teren de sport

Atleţii tăi dau totul – gata să-şi sacrifice trupurile pentru a ajuta echipa să câştige. Sporturile sunt destul de periculoase, cu riscuri de rănire ale jucătorilor, iar suprafeţele sportive nu ar trebui să împiedice jucătorii să aibe o experienţă de joc bun şi nici să producă leziuni.
Pentru Atlas Sport, siguranţa este întotdeauna pe primul loc. Fără excepţii.
Scopul nostru este de a vă ghida în alegerea celor mai bune soluţii pentru construcţia dumneavoastră sportivă, pentru a vă asigura că terenul dumneavoastră, oferă cel puţin cerinţele minime de siguranţă pentru sportivi.

Toată lumea ştie că riscul de rănire este prezent de fiecare dată când jucătorii se află pe teren. Ca şi cei implicaţi în susţinerea unei echipe sportive, toţi avem responsabilitatea de a menţine acel risc cât mai scăzut. La Atlas Sport, luăm această responsabilitate foarte serios, după cum reiese din produsele şi accentul pe care îl punem pe siguranţă. Considerăm că sistemele noastre de infill sunt secretul succesului nostru în materie de siguranţă.


Deci, de ce contează aşa de mult infill-ul unui teren sportiv? Cele mai bune sisteme de umplere au fost supuse unui proces ştiinţific meticulos de inginerie, cercetare şi dezvoltare pentru a furniza performanţa cea mai durabilă, sigură şi reală asemănătoare cu iarba.
Infill-ul este practic amestecul de nisip şi/sau cauciuc care este stratificat într-un covor de gazon artificial. Acesta susţine fibrele covoarelor de gazon în acelaşi mod în care pământul suportă iarba reală. Compoziţia, amestecul şi adâncimea infill-ului într-un teren cu gazon sunt principalii factori în performanţa şi siguranţa unui sistem de gazon.
Infill-ul acţionează ca un amortizor pentru a absorbi impactul. În plus, determină tracţiunea şi rezistenţa jucătorilor. Prin urmare, fibrele gazonului se referă în principal la estetică şi textura terenului, umplutura – care se întinde între fibre – oferind ceea ce are nevoie un atlet: o suprafaţă sigură cu atribute de performanţă corespunzătoare care să întreacă iarba reală.

Greutatea şi densitatea infill-ului sunt, de asemenea, factori cheie ai unui teren de sport sigur şi performant. Sistemele uşoare folosesc mai puţin umplutură, ceea ce poate crea o suprafaţă instabilă. Sistemele cu densitate scăzută sunt mai predispuse la “migraţie” sau “diviziuni”: fenomene legate de deplasarea infill-ului pe suprafaţa terenului. Acestea sunt pericolele care trebuie evitate dacă obiectivul dvs. este de a vă menţine sportivii cât mai siguri şi de a vă asigura performanţă maximă pe teren.

Sperăm că articol v-a fost de folos şi, dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre tipurile de infill pe care le folosit, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!