Amenajare Teren de Fotbal în Localitatea Dumbrăvioara, Comuna Ernei, Județul Mureș

Indiferent de activitatea fizică preferată, sportul are un rol esențial în dezvoltarea noastră fizică, dar și psihică și relațională. Aceste motive contribuie la necesitatea practicării sportului, fie că este vorba de fotbal, înot, atletism, etc.
Cum fotbalul este unul dintre cele mai practicate sporturi la nivel global, cererea terenurilor sportive de fotbal a crescut. Și nu doar cererea, ci și nevoia pasionaților de fotbal, care doresc să își desfășoare activitatea pe un teren de fotbal bine construit.

Un teren de fotbal pentru pasionații de sport, a fost și nevoia locuitorilor din Dumbrăvioara, Mureș.
Pentru a îndeplini această nevoie și asigura condițiile optime pentru practicarea fotbalului, am realizat un teren de sport în Localitatea Dumbrăvioara, Comuna Ernei, Județul Mureș, oferind astfel o opțiune de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos, tinerilor care doresc acest lucru.

Amenajare Teren de Sport Multifunctional

Terenul de fotbal construit, are o suprafață desfășurată de 989 mp și o dimensiune de joc de 23×43 m.
Infrastructura terenului este alcătuită dintr-un strat de pământ compactat, de 20 cm, balast compactat de 15 cm grosime și placă de beton marca C8/10 slab armată, cu grosime de 10 cm.
Suprafața de joc este realizată cu gazon sintetic de 4 cm grosime.

Constructie teren multifunctional (1)
Împrejmuirea este realizată perimetral, pe stâlpi metalici cu înălțime de 6 m, pe care s-a montat plasă împletită plastifiată de culoare verde tip „eco”, până la înălțimea de 4m și plasă împletită textilă în partea superioară a gardului și deasupra terenului de sport.

Constructie teren multifunctional (2)
Instalația de nocturnă cuprinde 10 proiectoare cu halogen de 400W și materialele aferente montajului, pentru o bună iluminare a terenului.
Terenul multifuncțional este dotat cu 2 porți de fotbal.

Poarta de fotbal

Pentru realizarea terenului de sport multifuncțional am utilizat materiale și produse de înaltă calitate, fără impact negativ asupra mediului ambiant, nefiind utilizate substanțe și produse chimice.

 

Lasă un răspuns.

tipuri piste terenuri tenis gazon artificial zgura terenuri sportive minifotbal terenuri de tenis gazon artificial umplutura teren sportiv tribune sportive terenuri de tenis din zgura terenuri multisport terenuri multifunctionale terenuri de sport terenuri de tenis tip pardoseli sportive terenuri sport gazon sintetic UEFA volei umplutura teren de sport terenuri sportive sintetice terenuri tenis gazon sintetic volei pe plaja terenuri sintetice vestiare sportive Tribuna umplutura teren sport terenuri de tenis renumite usamv cluj napoca terenuri sportive beton terenuri tenis parchet volei copii terenuri fotbal terenuri tenis curte terenuri sport tartan volei interior terenuri multisport scoli terenuri sport utilaje intretinere gazon sintetic terenuri lut tribune terenurile de tenis terenuri tenis video udare gazon unde alergam in bucuresti terenuri minifotbal terenuri sportive