Gazonul artificial decorativ – frumos, practic şi gata de utilizare

Producătorii de gazon sintetic investesc mult efort pentru ca produsul final să arate la fel ca un gazon natural – real, cultivat şi cosit.

De asemenea, să fie durabil şi rezistent la diferite influenţe meteorologice din aer liber.
Prin realizarea acestui tip de gazon, ei au făcut o mare favoare tuturor celor care nu le place sau nu au timp să se ocupe de gazonul natural.

Gazonul artificial poate fi numit şi „gazon leneş“, deoarece nu creşte şi este perfect pentru persoanele cu lipsă de timp.
Un gazon natural, are nevoie de multă atenţie. Acesta trebuie să fie plantat, udat, cosit, fertilizat … sunt necesare nenumărate ore pentru a avea grijă de gazonul natural, în timp ce cu gazonul artificial, acest timp ar putea fi petrecut poate, într-un mod mai bun.
Întreţinerea unui gazon natural, de asemenea, necesită investiţii constante şi regulate, în timp ce pentru gazonul artificial trebuie să investiţi doar o singură dată.

Cum se instalează gazonul artificial?


Gazonul artificial este vândut în role de 2 până la 4 metri lăţime şi 25 de metri lungime. Acesta se instalează pe un teren plat, bine acoperit cu un strat gros de câţiva centimetri de nisip sau pietriş fin. Marginile sunt lipite cu un adeziv elastic din poliuretan.
Gazonul artificial este destul de greu, dar dacă este necesar, poate fi fixat de pământ prin apăsare/presare cu picioarele pe toată suprafaţa pe care este aplicat.
Suprafaţa de gazon artificial are deschideri care permit scurgerea apei prin firele de “iarbă”. Dacă gazonul artificial este instalat pe o podea ceramică, asfalt sau beton, solul ar trebui să fie la un unghi mic, din cauza drenării apei.

Peluza artificială ar trebui să fie instalată cu răbdare şi precizie.
Fiţi atenţi atunci când tăiaţi sau instalaţi gazonul, deoarece prejudiciul va fi greu de reparat. Dacă lucrarea nu se face corect, gazon artificial va arăta ca o podea din materiale textile, lucru ce ar trebui să fie evitat.
Recomandarea noastră este să apelaţi la o firma specializată în instalarea gazonului artificial, aşa cum este Atlas Sport, pentru a vă asigura că puteţi folosi gazonul în condiţii optime.

Ce tip de gazon artificial să alegeţi?
Alegeţi culoarea gazonului în conformitate cu împrejurimile peluzei. Formele geometrice din grădină cer gazon verde închis, o singură culoare. Pentru grădini mai puţin formale, gazonul decorativ cu diferite nuanţe de verde este cea mai bună soluţie.
Peluza artificială trebuie să fie răcită cu apă în timpul verii, deoarece gazonul artificial tinde să se încălzească mai repede decât gazonul natural.

Gazonul artificial decorativ


Gazonul decorativ poate fi folosit de asemenea, în interioare. O pată de gazon artificial decorativ va aduce la viaţă suprafeţe reci şi mari de piatră.
Terasele şi piscinele pot fi, de asemenea, decorate cu puţin gazon artificial.
Gazonul artificial ar trebui să fie spălat din când în când, deoarece particulele fine de praf se vor lipi de el şi se va curată doar prin aspirare.
Gazonul artificial, practic şi decorativ, şi-a găsit loc în spaţiul nostru de locuit, fie că grădinarilor le place acest lucru sau nu. Motivul este simplu: gazonul artificial este frumos, practic şi gata de utilizare.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!