Construcţia pistelor de atletism – importanţa garanţiei

Noul proiect de construcţie a pistei de atletism poate deveni rapid mult mai scump decât aţi negociat, dacă nu sunteţi protejat de garanţiile corecte. Trebuie să fiţi pregătit să cheltuiţi o grămadă de bani pentru renovarea pistei sportive sau pentru o nouă pistă de alergare, şi să fiţi conştienţi că datoraţi contribuabililor şi sportivilor care vor folosi facilitatea, asigurarea că banii câştigaţi cu greu pe care îi veţi cheltui sunt bine protejaţi. Dacă este vorba despre un proiect finanţat public, probabil că veţi fi forţat să acordaţi slujba “ofertantului slab calificat”.

Dacă este un proiect finanţat în mod privat, veţi face o diligenţă normală şi veţi încerca să identificaţi care este cel mai bun contractant pentru proiectul dumneavoastră. Indiferent dacă proiectul este public sau privat, îi puteţi proteja pe toţi cei implicaţi, asigurându-vă că aveţi o garanţie solidă.

Iată trei sfaturi cu privire la ce să căutaţi în garanţiile pentru nouă dumneavoastră construcţie de piste sportive:

1. Informaţi-vă dacă firma oferă garanţie
Garanţia standard pentru construcţia de piste sportive este de obicei de 1 an pentru lucrările terenului şi 5 ani pentru suprafeţele de poliuretan de cea mai înaltă calitate, iar acest lucru NU protejează în mod adecvat proprietarul. În plus, majoritatea contractorilor care efectuează lucrările terenului faţă de suprafaţă poliuretanului NU SUNT aceiaşi. Acesta este motivul pentru care trebuie să aflaţi a cui lucrare este de fapt garantată în proiectul dumneavoastră de construcţie a pistei sportive.

2. Nu vă mulţumiţi cu “E bine şi atât”
Destul de des, domeniul de activitate al antreprenorului general nu sunt pistele de atletism, ci construcţiile sportive sau construcţiile generale, lucrările de infrastructură pentru drumuri, poduri, parcări etc. De asemenea, contractorul, va avea un control scăzut asupra performanţei lucrărilor. Aceştia sunt adesea forţaţi să accepte lucrările efectuate pe şantier care au fost finalizate că fiind “bune” înainte de a începe instalarea lor la suprafaţă, deşi au solicitat respectarea unor tolerante specifice.
Antreprenorul nu-şi poate permite să piardă un client important pentru care au muncit din greu. După cum vă puteţi imagina, acesta este un exemplu rar întâlnit în construcţia/instalarea pistei de atletism de calitate şi pentru protejarea investiţiei unui proprietar. Dar, se întâmplă din când în când şi e bine de ştiut.
Când apar probleme de garanţie, există adesea tendinţa de a arăta cu degetul către celălalt. Proprietarul este blocat la mijloc şi poate dura mult timp până problema se rezolvă.
Timpul va arăta a cui a fost vina, dar proprietarul şi copiii vor suferi de cele mai multe ori până când nu există o rezolvare.

3. Găsiţi garanţia care protejează proprietarul
Deci, cum eliminăm aceste probleme şi găsim o garanţie care protejează proprietarul? Răspunsul constă în găsirea constructorului autentic cu o lungă istorie a succesului dovedit în industria construcţiilor sportive, care instalează corect toate componentele principale ale construcţiei de piste, inclusiv drenaj, construcţie de bază, pardoseli asfaltice şi suprafeţe de poliuretan, cu o instalare de înalta calitate şi cu o garanţie care generează încredere. Ar trebui să căutaţi o companie care oferă garanţie atât pentru structura asfaltului cât şi pentru suprafaţa sintetică, eliminând posibilele probleme care pot apărea. Deoarece sistemele de poliuretan de înalta calitate ar trebui să dureze 20 de ani sau mai mult cu o întreţinere corespunzătoare, ar trebui să căutaţi garanţii care să depăşească standardul de 5 ani. Aşadar, vă rugăm să apelaţi la o companie cu o experienţă de succes semnificativă, care instalează cele 4 componente critice ale pistei de atletism şi oferă o garanţie extinsă pentru toate componentele importante. La Atlas Sport, aveţi garanţia pe care o căutaţi. Nu trebuie să vă faceţi griji; suntem specializaţi în construcţia şi instalarea pistelor de atletism, oferind o garanţie integrată de 5 ani.

Lasă un răspuns.