Constructie Bază Sportivă: Fotbal, Minifotbal, Tribune, Pistă atletism – ACĂȚARI, MS

Primăria Comunei Acăţări a semnat cu Atlas Sport contractul pentru proiectul Centru de sport şi de agrement (Teren de Sport cu Gazon Artificial, Tribune, Teren de Fotbal, Împrejmuire şi Iluminat incintă)
Lucrarea a fost recepţionată prin Proces verbal de recepţie la terminarea lucrărilor nr. 6258
Terenul de sport cu gazon artificial are dimensiunile 44 m x 22 m.

Teren de Sport cu Gazon Artificial
Infrastructura cuprinde decopertarea stratului vegetal de 10 cm şi tasarea acestuia după decopertare, realizarea umpluturilor cu piatră spartă şi pietriş compactat, strat din nisip fin nivelat, folie pvc, placă de beton B150 slab armată cu plasă sudată de 6mm cu ochiuri de 10×10 cm.
Împrejmuirea terenului a fost realizată pe stâlpi metalici de 4 m înălţime şi 2 m distanţă între ei, pe care s-a montat plasă zincată.

imprejmuire teren de fotbal
Gazonul artificial montat a fost unul specific pentru fotbal, având grosimea de 60 mm.Terenul a fost dotat cu 2 porţi de minifotbal şi nocturnă formată din 4 reflectoare de 400W.
Tribunele pentru spectatori au fost realizate din structură metalică, pardoseală din scânduri şi scaune din plastic.

Tribune sportive
Terenul de fotbal a fost realizat în conformitate cu prevederile UEFA şi are dimensiunea de 105×68 m. Suprafaţa de joc din gazon natural se compune din strat vegetal cu gazon însămânţat, strat drenant din balast. Terenul a fost dotat cu porţi de fotbal.
Pista de atletism are dimensiunile de 100×2,44 m şi cuprinde 2 culoare de alergare, iar pista de sărituri are dimensiunile de 35 x 1,22 m cu suprafaţă de alergare sintetică.

 

Mai multe imagini ale proiectului, puteţi vedea aici: Acăţari, MS

 

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!