Avantajele terenurilor de tenis cu suprafaţă dură

Suprafeţele dure câştigă trofeul pentru durabilitate, jucabilitate şi valoare pe termen lung. Beneficiile includ:

Creşterea rezistenţei la dezvoltarea fisurilor
Creşterea rezistenţei la aplanare sau opintire
O pantă mai controlată pentru un drenaj mai bun
O suprafaţă mai uniformă de joc
Controlează articulaţiile
Costuri de întreţinere mai mici
Durată de viaţă mai lungă

Un teren din beton bine construit şi bine întreţinut, poate oferi decenii de distracţie. Dar va trebui să plătiţi construcţia acestuia pentru că acesta să ajungă să ofere astfel de caracteristici. Costul unui teren de tenis din beton, cu o suprafaţă amortizată, poate fi dublu faţă de un teren din tartan, de exemplu.
Costul final al unui teren de joc depinde de o serie de variabile, inclusiv condiţia şi accesibilitatea terenului, tipul de sistem de suprafaţă aplicat şi orice accesorii şi facilităţi cum ar fi amenajarea peisajului, garduri, o zona de vizionare şi iluminat pentru jocul de noapte.


Deşi se admite că terenurile din beton costă mult mai mult iniţial decât asfaltul, o suprafaţă de asfalt necesită adesea o întreţinere mai frecvenţa şi mai costisitoare pe întreaga durată de viaţă. Prin propriile noastre înregistrări, estimăm că un teren de asfalt va fi indisponibil pentru joc, datorită reparaţiilor efectuate pentru aproximativ 100 de zile pe o perioada de 20 de ani.
Dacă aveţi un buget imitat, există modalităţi prin care puteţi să vă reduceţi cheltuielile pentru o suprafaţă din beton, fără a compromite calitatea, cum ar fi optarea pentru un teren dur, mai degrabă decât o suprafaţă amortizată, sau neinstalarea gardurilor şi amenajărilor peisagistice.

Avantajele unui teren de tenis din beton
Ce îi oferă betonului avantajul competitiv? Terenurile de joc din beton sunt mai durabile, necesită mai puţină întreţinere şi sunt mai rezistente la fisuri. În plus, terenurile din beton pot fi instalate adesea pe soluri instabile unde ar fi prohibitiv pentru a efectua excavări extinse şi lucrări de bază pentru a susţine un teren de asfalt.

Lasă un răspuns.

volei copii umplutura teren sportiv terenuri sport gazon sintetic terenuri de sport terenuri sportive terenuri multisport terenuri sport terenuri lut udare gazon volei interior terenuri minifotbal terenuri tenis tip pardoseli sportive terenuri de tenis gazon artificial tribune tribune sportive usamv cluj napoca umplutura teren de sport Tribuna terenuri sport tartan umplutura teren sport volei pe plaja terenuri sportive beton terenuri multisport scoli terenuri tenis parchet terenuri de tenis renumite terenuri tenis gazon sintetic tipuri piste terenuri sportive minifotbal terenuri tenis curte unde alergam in bucuresti video terenuri fotbal volei terenuri de tenis zgura utilaje intretinere gazon sintetic UEFA terenuri sportive sintetice terenurile de tenis terenuri tenis gazon artificial vestiare sportive terenuri multifunctionale terenuri sintetice terenuri de tenis din zgura