Avantajele terenurilor de tenis in interior

Oamenii de stiință și medici din întreaga lume au în vedere tenisul că activitatea cea mai sănătoasă la care poate participa oricine, oferind un “pachet” complet – fizic /mental/ emoțional/și de ce nu, social pentru practicanți.
Tenisul este cu adevărat un sport pentru o viață!
Atunci când temperatura scade, nu înseamnă că meciurile de tenis trebuie puse în așteptare pentru restul anului. În timp ce tenisul este în mod tradițional jucat afară în aer liber, există de fapt mai multe avantaje ale terenurilor de tenis de interior, în special în toamna și iarna.
Următoarele sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să luați în considerare construcția unui teren de interior.

Unul dintre beneficiile evidente ale unui teren de tenis de interior este că pe el se poate juca, indiferent de vremea de afară. Jocul de tenis nu este distractiv în ploaie sau pe zăpadă, ori când este o zi deosebit de rece. Jocul pe un teren de tenis de va rămâne confortabil pentru toată lumea, în fiecare zi a anului.


Un avantaj mai puțin evident este că nu va trebui să vă faceți griji de pierderea mingilor. Nu este nimic mai stresant decât să lovești o minge prea tare în timpul unui meci și să vezi că nu o mai poți recupera. Dacă loviți o minge de tenis prea tare în interior, aceasta se va întoarce după ce va fi oprită de un zid.

În general, jucătorii de tenis pot beneficia de terenurile în aer liber deoarece pot rămâne activi pe parcursul întregului an. În plus, în zilele deosebit de calde, veți fi tentați să renunțați după câteva meciuri datorită soarelui fierbinte. O temperatură constantă înseamnă o perioadă constantă pe teren pentru toată lumea.
Desigur, jocul în aer liber este încă o opțiune excelentă pentru cea mai mare parte a anului, însă toate aceste beneficii ale terenurilor de tenis în interior, sunt mult mai tentante.

Lasă un răspuns.