Beneficiile instalării gazonului sintetic pe terenurile de sport

Mediul înconjurător – veţi ajuta mediul prin economisirea apei, despre care ştim cu toţii că avem nevoie continuu.

Gazonul sintetic este verde pe tot parcursul anului – spre deosebire de gazonul natural tradiţional care necesită îngrijire constanţa şi care este doar în stare perfectă 50-75% din timp.

Fără ajustări la trecerea dintre sezoane – nu mai aveţi nevoie de acesta. Nu mai există timp de ajustare între vară şi iarnă. Gazonul sintetic poate fi folosit oricând, fără timp de aşteptare.

Zero facturi de apă – Nu există facturi de apă cu creştere în timp.

Prietenos cu animalele de companie – Nu mai veţi vedea pete galbene pe gazon din cauza animalelor dvs. de companie. Gazonul sintetic ste uşor de spălat şi nu este nevoie să schimbaţi gazonul atunci când acesta se murdăreşte.

Fara produse chimice nocive – Nu mai este nevoie de substanţe chimice dăunătoare. Nu numai că economisiţi bani, ci şi protejaţi mediul înconjurător.

Factori de siguranţă suplimentari – Sigur pentru copii şi blând cu articulaţiile.

Construit pentru a supravieţui traficului ridicat şi jocului sportiv agresiv – spre deosebire de gazonul natural, gazonul sintetic este proiectat pentru jocuri intense fără a fi deteriorat.

Garanţie – Cu gazonul natural nu obţineţi niciun fel de garanţie. Dacă gazonul sintetic se estompează sau este deteriorat, veţi obţine înlocuirea acestuia.

În concluzie, veţi cheltui mai mult în achiziţionarea lui, dar veţi economisi bani şi mai mult pe termen lung prin instalarea unei noi peluze de gazon sintetic în loc de gazon tradiţional.`

Lasă un răspuns.