Când ar trebui să reabilitați terenul de tenis?

Multe terenuri de tenis sunt lăsate să se deterioreze de-a lungul anilor, din cauza neglijenței.
Fie că este vorba de un teren pentru uz personal sau de uz public, cele mai multe terenuri de tenis în aer liber trebuie să fie refăcute periodic pentru a rămâne într-o formă decentă de jucat.
Terenurile de tenis nu sunt locuri de parcare sau drumuri. Sunt construite în mod unic pentru jucători de tenis. Acestea fiind spuse, uneori, procesul de instalare poți decurge puțin mai greu, ceea ce ar putea cauza probleme pentru aceste terenuri.

 

De exemplu, dacă există o pantă necorespunzătoare, terenul are probabilitatea să experimenteze apă, care descompune suprafața în timp.
Sau dacă nu există o compactare insuficientă, terenul se poate deforma și/sau se poate crăpa în anumite locuri. Și dacă nu există un sistem adecvat de drenare, atunci, desigur, apa se îmbină în teren, acoperind toată suprafața. Așa cum un acoperiș nu ar trebui să mențină apă pe el, la fel nici terenul de tenis.

Alte lucruri care pot determina necesitatea reabilitării terenului includ deșeuri sau gunoaie aduse de Mama Natură, cum ar fi grămezi de frunze din copacii din apropiere, precum și vegetație care se strecoarăpe teren. Chiar ceva neînsemnat ca acumularea de noroiu sau murdărie pe teren poate interfera cu jocul de tenis. Vremea dură are și ea, de asemenea, un impact. Între timp, cu cât folosiți mai mult terenul de tenis, cu atât mai probabil va fi nevoie de reabilitare mai devreme decât mai târziu.

Atlas Sport, prin experiența acumulată, oferă servicii de drenaj, reabilitare și refacere a suprafețelor de tenis, astfel încât să fie cel mai bine protejate de apă și uzură în timp.

Lasă un răspuns.

terenurile de tenis usamv cluj napoca video terenuri sportive minifotbal terenuri fotbal umplutura teren sport terenuri lut unde alergam in bucuresti terenuri sport tartan terenuri multisport scoli volei volei interior terenuri sportive beton tip pardoseli sportive Tribuna terenuri tenis gazon sintetic volei copii terenuri sintetice terenuri tenis terenuri tenis curte terenuri sport UEFA utilaje intretinere gazon sintetic terenuri sport gazon sintetic zgura vestiare sportive umplutura teren de sport terenuri de tenis gazon artificial terenuri sportive sintetice tipuri piste terenuri de sport terenuri de tenis renumite udare gazon umplutura teren sportiv terenuri multisport terenuri multifunctionale terenuri de tenis din zgura terenuri sportive volei pe plaja terenuri de tenis tribune tribune sportive terenuri tenis gazon artificial terenuri tenis parchet terenuri minifotbal