Când ar trebui să reabilitați terenul de tenis?

Multe terenuri de tenis sunt lăsate să se deterioreze de-a lungul anilor, din cauza neglijenței.
Fie că este vorba de un teren pentru uz personal sau de uz public, cele mai multe terenuri de tenis în aer liber trebuie să fie refăcute periodic pentru a rămâne într-o formă decentă de jucat.
Terenurile de tenis nu sunt locuri de parcare sau drumuri. Sunt construite în mod unic pentru jucători de tenis. Acestea fiind spuse, uneori, procesul de instalare poți decurge puțin mai greu, ceea ce ar putea cauza probleme pentru aceste terenuri.

 

De exemplu, dacă există o pantă necorespunzătoare, terenul are probabilitatea să experimenteze apă, care descompune suprafața în timp.
Sau dacă nu există o compactare insuficientă, terenul se poate deforma și/sau se poate crăpa în anumite locuri. Și dacă nu există un sistem adecvat de drenare, atunci, desigur, apa se îmbină în teren, acoperind toată suprafața. Așa cum un acoperiș nu ar trebui să mențină apă pe el, la fel nici terenul de tenis.

Alte lucruri care pot determina necesitatea reabilitării terenului includ deșeuri sau gunoaie aduse de Mama Natură, cum ar fi grămezi de frunze din copacii din apropiere, precum și vegetație care se strecoarăpe teren. Chiar ceva neînsemnat ca acumularea de noroiu sau murdărie pe teren poate interfera cu jocul de tenis. Vremea dură are și ea, de asemenea, un impact. Între timp, cu cât folosiți mai mult terenul de tenis, cu atât mai probabil va fi nevoie de reabilitare mai devreme decât mai târziu.

Atlas Sport, prin experiența acumulată, oferă servicii de drenaj, reabilitare și refacere a suprafețelor de tenis, astfel încât să fie cel mai bine protejate de apă și uzură în timp.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!