Cele mai populare beneficii ale gazonului sintetic

Expresia “Iarba este întotdeauna mai verde pe cealaltă parte a gardului” ar putea fi adevărată dacă vecinul tău are o peluză artificială îngrijită și frumoasă. Nu numai gazonul artificial își păstrează culoarea vibrantă, cu puțină întreținere, ci este, de asemenea, “mai ecologic” pentru mediul înconjurător. Deși există multe motive pentru care se poate lua în considerare o schimbare peisagistică, iată câteva dintre cele mai populare beneficii ale alegerii gazonului artificial pentru casa, terenul și spațiul dvs.

1. Nu necesită apă
Realizat din materiale sintetice și compozit, gazonul artificial nu trebuie niciodată să fie udat. Acesta va rămâne verde chiar și în cele mai dure condiții. Păstrați prospețimea și culoarea gazonului adevărat, în timp ce economisiți bani prin reducerea consumului de apă și păstrarea resurselor naturale.

2. Sigur pentru animale și oameni
Gazonul sintetic pe care vi-l oferim este sigur, durabil și neabraziv. Animalele de companie și oamenii se pot juca în siguranță pe gazonul Atlas Sport, fără nici o teamă pentru sănătatea și siguranța lor.

3. Durabil pentru zone cu trafic intens
Datorită cusăturii speciale și a volumului mai mare de fire, gazonul Atlas Sport este conceput pentru a rezista unor cantități mari de trafic în orice zonă. Indiferent dacă doriți să jucați sport pe gazonul dvs. în weekend sau aveți animale de companie care circulă zi și noapte pe gazonul dvs., gazonul sintetic Atlas Sport rezistă traficului intens. Indiferent dacă folosiți gazonul mai rar sau în fiecare zi a anului, acesta va arăta și se va simți minunat pentru anii următori.

4. Beneficii pe termen lung

Există multe lucruri de luat în considerare în acest domeniu, printre care:
– Întreținerea gazonului (cositoare, instrumente de întreținere etc.)
– Semințe, pesticide și alte produse chimice
– Piese de schimb
– Apa
– Timpul!

Cu gazonul sintetic, există o foarte mică întreținere asociată pentru a vă menține curtea sau terenul de sport într-o formă maximă.  În timp ce gazonul sintetic poate părea un cost mare la început, suma pe care o economisiți în fiecare lună – numai pe apă – merită luată în considerare. Și, nu va trebui niciodată să petreceți un alt weekend prețios cosind gazonul!

5. Arată bine tot anul
Gazonul sintetic arată luxuriant și verde în orice condiții și pe tot parcursul anului! Nu vă veți face niciodată griji dacă ați setat bine stropitoarele de apă sau că soarele va “arde” gazonul.
Vei fi invidia cartierului cu o peluză care arată întotdeauna perfect! Va puteți relaxa știind că nu mai aveți de lucru și vă puteți bucură de weekend-uri alături de familia dvs!

6. Fără pete și noroi
Vorbind despre pete, murdărie, noroi – cu gazonul sintetic nu va trebui să va faceți niciodată griji privitor la aceste aspecte.

Atlas Sport este o companie dedicată furnizării celor mai calitative produse disponibile pe piață astăzi. Aplicațiile gazon artificial includ case, parcuri, terenuri de sport, terase, stadioane și multe altele.

Lasă un răspuns.