Întreținerea și reparația gazonului sintetic

Alegerea celei mai bune opțiuni pentru terenul dvs.
Deși se pare că industria a ajuns la un consens că terenurile sintetice sunt scutite de întreținere, recomandările pot varia în funcție de furnizor. Managerii de terenuri din domeniul sportului determină cele mai bune metode pentru programul lor de întreținere, explorând, de asemenea, opțiunile extinse pentru repararea acestor sisteme.
Cu sistemul de gazon sintetic instalat, deciziile vor fi finalizate cu privire la drenajul subteran, padding, tipurile de suport, fibre, infill și irigare.

Opțiuni multiple
În ultimii ani, echipamentul disponibil pentru întreținerea unui teren sintetic s-a extins considerabil din ofertele inițiale de îngrijire cu perii statice instalate pe un cadru metalic. Aceste utilaje sunt concepute pentru îngrijire, în general după 80 până la 100 de ore de utilizare pe teren, cu obiectivul de a ridica fibrele și de a restabili orice amprentare a piciorului.

Alt echipament de îngrijire include crestături cu un tip de perie. Aceste crestaturi sunt concepute pentru a trage prin materialul de infill și fibre, slăbind și ajustând umplutura în timp ce toaleteaza fibrele. O altă categorie de echipamente este proiectată pentru curățarea profundă. Acesta ajunge la nivelul superior al materialului de umplere, ridicându-l pe un sistem de ecranare care reține reziduurile, inclusiv fibrele stricate și deseuri, și injectă umplutura înapoi în teren.
Când efectuați reparații pe teren cu ajutorul unui lipici, împrășați adezivul în mod egal.

În timpul reparării terenului, poziționați partea de gazon pe adezivul care a fost uniform aplicat pe banda de cusătură și împingeți ferm pentru a o fixa în poziție.

Producătorii, instalatorii, proprietarii de unități și managerii de terenuri sportive ar trebui să colaboreze pentru a determina cel mai eficient program de întreținere pentru fiecare teren sintetic, apoi asigurați-vă că managerul de teren sportiv are echipamentul, personalul și resursele necesare pentru a efectua acest lucru.
In toate sistemele noastre de terenuri, recomandăm îngrijirea la fiecare două săptămâni, în funcție de utilizare și aspect, folosind o pensulă care funcționează doar prin fibre pentru a le menține în poziție verticală. Vă sugerăm o mașină de măturat pentru îndepărtarea resturilor.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!