Care este cea mai bună suprafața cu întreținere scăzută pentru miniterenul de sport?

Acea furnicătură ciudată pe care o simțiți la degete în această perioadă a anului este nevoia de apune mână pe o rachetă de tenis sau mingea de baschet și de a va îndrepta spre terenul dvs. din curte.
Odată ce se topește zăpada, nimic nu va oprește!
Cât de mult trebuie să faceți înainte de a ajunge  să jucați  pe teren depinde de ce fel de suprafaiă aveți.

Asfalt? Beton? Care dintre ele este cea mai bună suprafată sportivă cu întreținere redusă pentru terenul dvs.? Să aruncăm o privire la nevoile de întreținere post-iarnă pentru suprafața sportivă, durata de viată tipică și modul în care compararea diferitelor terenuri se face atunci când în final vă îndreptați spre terenul de sport pentru a vă juca.

Terenuri de asfalt și beton
Terenurile de asfalt și beton sunt predispuse la fisuri sau zone care se sfărâmă, cauzate de înghețarea repetată și dezghețarea peste iarnă. Dacă aveți un teren de asfalt sau beton, va trebui să îl inspectați de aceste semne de deteriorare a iernii.
S-ar putea să existe crăpături sau zone sfăramicioase, cauzate de înghețarea repetată și dezghețarea peste iarnă.

Verificați dacă există puncte slabe care ar putea să vă împiedice să jucați. În caz contrar, va trebui să turnați din nou asfalt sau beton pentru a efectua toate reparațiile necesare înainte de a vă juca. O suprafată sportivă imbătranită și deteriorată nu este doar enervantă pentru a se juca pe ea, ci este și periculoasă.
De, asemenea, dacă marcajele sunt șterse, acestea vor avea nevoie de o remarcare. Dacă terenul dvs. de beton are o acoperire acrilică, acele linii pictate ar putea să fi dispărut și ele.

Care este durata de viață a terenului?


O suprafată sportivă de asfalt va dura între 6 și 10 ani cu utilizare normală. Un teren de beton este durabil aproximativ 10 ani.
Dacă terenul dvs. are o acoperire acrilică, majoritatea furnizorilor vă recomandă să vă reanalizați curtea la fiecare 3 pană la 5 ani, în funcție de cantitatea de utilizare și de expunerea la mediu.
Atlas Sport oferă cea mai lungă durată de viată. Toate suprafețele în aer liber au o garanție de 5 ani și o sperantă de viată de 25 pană la 30 de ani. Dacă oricare dintre plăci se va deteriora, puteți înlocui pur și simplu acele plăci specifice, în loc să faceți o înlocuire completă a suprafeței.

Lasă un răspuns.

terenuri tenis gazon artificial terenuri sport gazon sintetic terenuri sportive volei copii tribune sportive tipuri piste umplutura teren sport usamv cluj napoca terenuri lut terenuri tenis parchet terenuri multifunctionale video umplutura teren sportiv terenuri tenis gazon sintetic unde alergam in bucuresti tribune udare gazon volei interior volei terenuri sportive beton terenuri de tenis terenuri de sport vestiare sportive umplutura teren de sport terenuri minifotbal tip pardoseli sportive terenurile de tenis terenuri sintetice terenuri fotbal terenuri de tenis din zgura terenuri sportive minifotbal Tribuna terenuri sport tartan terenuri tenis curte volei pe plaja zgura terenuri multisport utilaje intretinere gazon sintetic terenuri de tenis renumite UEFA terenuri sport terenuri tenis terenuri multisport scoli terenuri de tenis gazon artificial terenuri sportive sintetice