Cum să mențineți terenul de tenis pe timp de iarnă

Iarna aduce cu ea zăpadă, gheață și temperaturi sub îngheț. În zonele cu climă rece, terenurile de tenis în aer liber nu fac față iernii, deoarece condițiile meteorologice sunt prea dure pentru jocul de tenis.  Care sunt câteva sfaturi pentru întreținerea terenului de tenis în timpul iernii?

Sfaturi pentru întreținerea terenului de tenis
Pentru început, curățati-l. Nu lăsați mucegaiul sau mușchii să își facă prezența pe terenul dvs! Acordați o atenție deosebită colțurilor terenului de tenis în cazul în care lucruri de acest gen tind să se dezvolte în timp. Curățarea de bază a terenului poate ajută la menținerea lui nu numai în lunile de iarnă, ci și în toate anotimpurile.
Observați urme sau pete pe suprafața terenului? Puteți aplica un detergent blând pe ele și apoi utilizați o perie moale pentru a curăța ușor petele.
Între timp, scăpați de orice frunze sau ace de pin prezente pe suprafața terenului astfel încât acestea să nu decoloreze sau să-l păteze. Dacă este posibil, tăiați (sau eliminați) copacii din apropierea terenului, astfel încât frunzele lor să nu continue să cadă pe teren.

Terenul dvs. are apă stătută?
Ori de câte ori este posibil, eliminați bălțile astfel încât acestea să nu devină magneți pentru murdărie, frunze și resturi. Puteți să utilizați “măturile de apă” care sunt ideale pentru a curăța suprafețe precum terenurile de tenis. Cu siguranță nu vă doriți un iaz pe terenul de tenis. Gheața se va topi și poate provoca inundații pe suprafața terenului de tenis.
Înainte ca zăpada să își facă apariția, verificați dacă sistemul de drenare al terenului este funcțional și nu este blocat. Așa cum am menționat anterior, apa acumulată nu este bună pentru terenurile de tenis. Sistemele de drenaj sunt menite să direcționeze apă departe de suprafața terenului, astfel încât să nu se deterioreze.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la terenul dvs. de tenis, nu ezitați să ne contacati. Pe lângă terenuri de tenins în aer liber, proiectăm și instalăm multe terenuri de interior care pot fi folosite pe tot parcursul anului!

Lasă un răspuns.