Construcția de terenuri de tenis și de baschet este necesară pentru comunitățile sănătoase

Comunitățile din întreaga lume vor vedea o creștere mare a locuitorilor de toate vârstele care își petrec timpul în aer liber pentru a profita de vremea caldă din timpul verii. Din păcate, multe municipalități nu dispun de facilități pentru a satisface acest grup în creștere de entuziaști de agrement în aer liber.
La Atlas Sport am lucrat cu mulți parteneri ai comunității pentru a oferi facilități de agrement de toate felurile pentru orașele din țara noastră, și nu numai.
Dacă departamentul de agrement și facilități din orașul dvs. încearcă să se extindă pe suprafețele de joc sportive, noi putem oferi expertiză profesională pentru construcția terenurilor de tenis și de baschet.


Aruncați o privire rapidă la portofoliul proiectelor noastre pentru a vedea o listă lungă a comunităților cu care am colaborat pentru construcția unor astfel de terenuri incredibil de atractive și durabile. Nu numai că putem construi de la zero un teren sportiv, dar putem și reabilita și renova un teren vechi, oferind localnicilor o suprafață de joc fără probleme pentru anii următori.
Profesioniștii echipei Atlas Sport au experiență în construirea de parteneriate de lucru cu localitățile publice, precum și cu asociațiile regionale.
Am construit terenuri de tenis și de baschet de diferite dimensiuni, de la terenuri individuale la facilități care pot susține diverse jocuri care se joacă simultan. De asemenea, putem oferi opțiuni de iluminat și de împrejmuire pentru ca pe timp de vară, iubitorii sportului să se joace în siguranță până seara târziu, după ce apune soarele.

Lasă un răspuns.