Construcție teren de fotbal sintetic, împrejmuire, nocturnă, dotări – ERNEI, MS

Fotbalul este cel mai jucat şi cel mai popular sport din lume. Este un sport emoţional pe care oamenii îl iubesc şi de care se bucură de-a lungul vieţii lor.
Jocul de fotbal poate fi o experienţă extraordinară dacă suprafaţa de joc este una de calitate. Compania Atlas Sport este mândră să joace un rol important în îmbunătăţirea experienţei de fotbal pentru oamenii din întreaga ţară.
Dorinţa noastră este ca jucătorii să aibe parte de cele mai frumoase experienţe pe terenul de fotbal, fiind motivaţi să depăşim limitele de calitate, durabilitate şi performanţă în construcţia terenurilor de fotbal din gazon sintetic.
Deşi timp de câteva decenii, gazonul sintetic a fost folosit în diferite sporturi – cu diferite grade de succes şi intensitate, astăzi acesta a devenit din ce în ce mai popular în comunităţile din întreaga ţară. Fie că este utilizat în amenajarea spaţiilor exterioare, a parcurilor sau pentru terenurile de fotbal, gazonul sintetic, este, cu siguranţă, alegerea nr. 1 în astfel de proiecte.
Pentru Construcţia şi Amenajarea Terenului de fotbal din localitatea Ernei, Mureş, s-a folosit gazon sintetic de 4 cm grosime.

Gazon sintetic
Proiectul a fost realizat pentru ca locuitorii comunei să beneficieze de condiţii optime pentru desfăşurarea activităţilor sportive şi de recreere. Terenul de fotbal sintetic, a fost astfel realizat pe o suprafaţă de 989 mp, având o dimensiune de joc de 23×43 m.
Infrastructura terenului a fost alcătuită dintr-un strat de pământ compactat de 40 cm, balast compactat de 20 cm grosime şi placă de beton marca C8/10 slab armat, cu grosime de 10 cm.
Suprafaţă de joc a fost realizată cu gazon sintetic de 4 cm grosime, suprafaţă pe care se desfăşoară jocuri de fotbal.
Împrejmuirea a fost realizată perimetral pe stâlpi metalici cu înălţime de 6 m pe care s-a montează plasa împletită plastifiată de culoare verde tip „eco” până la înălţimea de 4m şi plasa împletită textilă în partea superioară a gardului şi deasupra terenului de sport.

Imprejmuire teren de fotbal
Instalaţia de nocturnă cuprinde 10 proiectoare cu halogen de 400W şi materialele aferente montajului.
Terenul este, de asemenea, dotat cu 2 porţi fotbal.

poarta fotbal

În clipul de mai jos puteţi urmări procesul construcţiei terenului de fotbal sintetic, de la faza iniţială, până la predarea acestuia.

3 Commentarii

 1. Mahmut cicek

  in data de 14/11/2016 la 10:49 am - Răspunde

  Bună ziua vreau sa știu cat ma costa un teren se fotbal cu gazon sintetic făcut la caracal ?? Mărimea 22 42 .cu nocturna împrejmuire de 4 metri .la caracal fără vestiar . Fără factura.

  • ATLAS SPORT

   in data de 21/11/2016 la 7:23 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Pentru mai multe informatii va rog sa trimiteti un email pe adresa office@atlassport.ro sau sa sunati la nr 0755085354.
   Va multumim!

 2. ATLAS SPORT

  in data de 15/11/2016 la 6:57 am - Răspunde

  Buna ziua,
  pentru o oferta exacta va rugam sa trimiteti un email scurt catre office@atlassport.ro sau sa sunati la 0755085354.
  Va multumim!

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!