Construcţie Teren Sintetic Acoperit în Târnăveni, MS

La începutul acestui an, visul multor târnăveni de a avea un teren de sport a devenit realitate. Terenul de sport multifuncţional, rezultat al parteneriatului dintre ALL METAL SOLUTION TÂRNĂVENI, (reprezentat de dl Piaskovski Stanislav) şi ATLAS SPORT SRL, poate fi folosit acum de întreaga comunitate. Investiţia totală s-a ridicat la 458.400 lei + TVA.

Proaspătul teren poate fi folosit pentru activităţi sportive precum fotbal, tenis, volei, handbal şi baschet.
Amatorii de sport din oraș, au aşteptat cu nerăbdare finalizarea construcţiei terenului de sport. După câteva luni de muncă intensă, dedicare şi implicare, echipa Atlas Sport, a reuşit să finalizeze cu success proiectarea și construcţia terenului.

Terenul de sport multifuncţional are o dimensiune de 42 x 22 m, suprafaţă 924 mp.
Infrastructura terenului cuprinde umplutură de 30cm grosime, straturi din beton concasat, piatră spartă concasată în grosime variabilă şi pat de nisip compactat în grosime de 2 cm.
Suprafaţa de joc a fost realizată din gazon sintetic multisport cu înălțimea firului de 20 mm.
Terenul este acoperit cu o prelată din PVC fixată pe structură de arce din metal. Terenul acoperit, reprezintă un mare avantaj, întrucât permite utilizarea lui în orice anotimp, indiferent de condiţiile meteo. Iar acest lucru, este bun atât pentru cei care utilizează terenul, cât şi pentru proprietari.

Construcție teren sintetic acoperit cu structura metalica + prelată @Târnăveni, MS – Spherical Image – RICOH THETA

În plus, prelata poate fi ridicată pe lateral, pentru a permite aerisirea în zilele caniculare.
Materialul de acoperire folosit pentru acoperirea terenului de sport, a fost pânză PVC cu inserţie textilă, impermeabilă, cu rezistenţă ridicată la rupere sau sfâşiere şi rezistenţă la temperaturi extreme: -30 grade Celsius sau +70 grade Celsius.

De asemenea, pentru a asigura iluminarea naturală pe timpul zilei, s-a folosit prelată de culoare albă, economisind în acest fel şi importante sume de bani pe partea de iluminare.

Pe terenul multifuncţional, au fost montate următoarele dotări: 2 porţi de minifotbal/handbal , 2 stâlpi de tenis mobili şi fileu de tenis, 2 bănci de rezerve şi o tribună metalică cu 104 locuri.
Rezultatul final a fost unul pe măsura aşteptărilor, iar locuitorii oraşului Târnăveni se pot bucura acum de un teren de sport profesionist.
Atlas Sport a realizat proiectarea si executia terenului sintetic, predand un teren la cheie, conform contractului.


Echipa Atlas Sport este specializată în construcţie terenuri de sport multifuncţionale şi acoperire terenuri de sport. Pentru o ofertă personalizată, în funcţie de cerinţele dvs. vă rugăm să folosiţi configuratorul nostru. https://www.atlassport.ro//

2 Commentarii

 1. Coman Adriana

  in data de 22/04/2017 la 4:52 pm - Răspunde

  Buna ziua.

  Doresc construirea unui teren de tenis pe, in localitatea Mitreni, Judetul Calarasi, la 50 de km de Bucuresti.

  Vreau sa stiu un pret, pentru un teren de tenis pe mocheta, in principiu, acoperit.

  • ATLAS SPORT

   in data de 24/04/2017 la 5:30 am - Răspunde

   Buna ziua! Va multumim pentru solicitare! Veti fi contactat de un membru al echipei Atlas Sport in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns.

UEFA terenuri multifunctionale vestiare sportive utilaje intretinere gazon sintetic terenuri de sport Tribuna terenuri tenis parchet terenuri tenis curte terenuri tenis gazon artificial volei copii terenuri sportive minifotbal volei pe plaja tribune usamv cluj napoca volei terenuri fotbal unde alergam in bucuresti terenuri de tenis renumite terenuri de tenis gazon artificial video terenuri sport tip pardoseli sportive terenuri de tenis udare gazon terenuri sportive beton terenuri sportive sintetice umplutura teren sportiv terenuri sintetice terenuri lut terenuri sport gazon sintetic terenuri sportive terenuri de tenis din zgura terenuri tenis gazon sintetic umplutura teren sport umplutura teren de sport terenuri minifotbal terenuri sport tartan tipuri piste zgura tribune sportive terenuri tenis terenurile de tenis terenuri multisport terenuri multisport scoli volei interior