Construim terenuri sportive responsabile față de mediu

În prezent, responsabilitatea față de mediul înconjurător este o preocupare enormă legată de tot ceea ce facem. De la sistemele de motoare ale vehiculelor până la construcții de clădiri, până la generarea de energie, lumea realizează beneficiile vieții într-o manieră mai durabilă. La Atlas Sport, suntem bucuroși să oferim produse și servicii într-un mod care să utilizeze resursele în mod responsabil.
Produsele din cauciuc, în special anvelopele vechi, sunt o sursă imensă de poluare. Cauciucul este mult mai puțin biodegradabil decât alte substanțe, ceea ce înseamnă că anvelopele nu pot fi transformate în deșeuri într-un depozit de deșeuri. Din păcate, există adesea puține utilizări pentru cauciucul rezidual care este acumulat din vehicule și alte surse.
Suprafețele noastre sportive utilizează o cantitate incredibilă de cauciuc rezidual, menținând chimicalele nocive să se filtreze în mediul nostru. Suprafețele sportive pe care le instalăm necesită adesea mai mult de 400 de anvelope. Acest lucru poate contribui în mod semnificativ la sprijinirea unui mediu sănătos, oferind în același timp o îmbunătățire excelentă a facilităților.

Administrațiile de stat și agențiile de mediu investesc anual milioane de lei în programe care ajută la procesul de reciclare a cauciucului.
Nu numai că folosirea cauciucului este o responsabilitate de mediu, este mult mai sănătos pentru genunchii și articulațiile unui jucător. Pardoselile pe care le creăm folosind cauciuc poate absorbi până la 30% mai mult din șocul creat de un corp care aleargă și își plantează greutatea în jurul unui teren, ajutând la transferul presiunii din articulații la sol mult mai eficient decât betonul sau asfaltul.
Produsele noastre responsabile din punct de vedere al mediului vor oferi rezultate de neegalat în ceea ce privește durabilitatea.

Lasă un răspuns.