SPECIALIST VIDEO: ce garanţie şi durată de viaţă are un teren de sport?

Astăzi vom trata un subiect foarte important pentru oricine vrea să investească într-un teren de sport: Ce garanţie şi ce durată de viaţă are un teren de sport?
Adică, dacă eu investesc astăzi într-un teren sintetic pentru fotbal spre exemplu, câţi ani pot să mă bazez că nu voi avea probleme cu această investiţie?Răspunsul depinde mult de materialele din care a fost construit şi mai ales de specialiştii care l-au realizat.
Recent am renovat o casă şi dintre 3 echipe de constructori am ales-o pe cea care mi-a ofertat un preţ cu ~20% sub restul. Rezultatul a fost unul tare nefericit – au consumat materiale cu mult peste ce trebuiau să consume, 2 săptămâni de renovare s-au transformat în 4, iar în final rezultatul a fost unul nesatisfăcător pentru mine. Am regretat enorm că am ales cea mai ieftină şi cea mai proastă soluţie pe care o puteam alege. Mi-a fost o mare învăţătură de minte.Un teren de sport realizat de către profesionişti ar trebui să aibă o durată de viaţă de cel puţin 10 ani fără să necesite interveniţii majore. După 10 ani în general trebuie schimbată suprafaţa de joc (dacă este gazon sintetic spre exemplu), revopsită împrejmuirea iar apoi terenul trebuie să continue să funcţioneze în condiţii normale încă 10 ani şi tot aşa.

Legat de garanţie – depinde cine construieşte terenul.
Dacă alegeţi o firmă care doar vinde pardoseli sportive şi ei subcontractează lucrările de construcţii sau le realizaţi dumneavoastră cu o altă echipă (infrastructură, împrejmuire, iluminat, etc) – puteţi avea supriza neplăcută ca în afară de pardoseala sportivă , restul lucrărilor nu le garantează nimeni şi intraţi într-un joc în care o firmă dă vina pe firma care a fost înainte.

Spre exemplu: contractaţi o firmă să vă realizeze lucrările de construcţii, apoi o alta să vă realizeze pardoseala sportivă. La finalul lucrării pardoseala sportivă (să spunem gazon sintetic) este denivelat şi terenul arată strâmb. Vă certaţi cu firma care a montat pardoseala sportivă, însă ei spun că nu e vina lor ci a firmei care a realizat infrastructura. Apoi contactaţi firma care a realizat infrastructura, însă ei spun că platforma arăta bine înainte de montarea gazonului sintetic, deci nu are cum să fie vina lor…
… am auzit genul acest de discuţii şi probleme la mai mulţi beneficiari şi eu vă sugerez să faceţi tot ce puteţi să evitaţi asemenea situaţii.
Sfatul meu este să alegeţi o firmă specializată care să vă realizeze (cu echipele şi utilajele proprii, nu subcontractanţi) lucrările de la A-Z şi să îşi asume garanţia globală pentru întregul proiect.
Ca să ofer şi un termen, spre exemplu, Atlas Sport oferă 5 ani garanţie globală pentru toate proiectele pe care le realizează la cheie – asta pentru că realizăm noi toate etapele: de la proiectare până la inaugurare.

Atlas Sport este cea mai mare echipă specializată în construcţii sportive din România, cu un portofoliu de sute de clienţi în România şi Europa. Pentru mai multe informaţii puteţi apela la noi cu cea mai mare încredere – ne găsiţi la datele de contact:

E-mail: office@atlassport.ro
Tel: 0265312923
0265312140
Mob: 0755085354
0755085276

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!