Motive pentru împrejmuirea terenului de tenis

Dacă aveți în plan construirea unui teren de tenis, ar trebui să vă gândiți și la împrejmuirea acestuia. Funcția primară a gardului de împrejmuire este să țină mingile de tenis în zona terenului. În caz contrar, ați petrece mai mult timp alergând pentru a recupera mingile care au ajuns departe! În plus, în cazul în care terenul de tenis este situat lângă o stâncă, un iaz/pârâu/râu sau o stradă cu trafic intens, gardul de împrejmuire are sarcina de a proteja atât jocul de tenis, cât și mingile de tenis. Împrejmuirea este un bun opritor de mingi.

Alte motive pentru care terenurile de tenis trebuie să aibe garduri  de împrejmuire includ siguranță, securitate și estetică. De exemplu, gardul ajută la definirea spațiului general. El stabilește limitele mult necesare. Când oamenii se află în zona împrejmuită, sunt acolo pentru a juca tenis. Cei care doresc să se uite pot fi în afara gardului. Prin urmare, jocurile de tenis nu interferează cu trecătorii și/sau orice se întâmplă în afara zonei împrejmuite. Accesul poate fi blocat, permițând astfel intrarea doar celor căruia terenul se adresează. În acest fel, terenurile sunt folosite pentru scopul propus, mai degrabă decât ca un loc comun pentru toți oamenii.
Atunci când un teren de tenis este împrejmuit, unii proprietari aleg să adauge verdeață pe gardurile lor, în efortul de a obscura privirile străinilor.  Acest lucru este valabil atunci când viața privată este de cea mai mare importanță. Multe terenuri de tenis pe proprietăți rezidențiale au împrejmuire pentru a spori aspectul proprietății, servind, de asemenea, ca un loc plăcut pentru a evada, departe de casă, de drum și de societate în general.

Lasă un răspuns.