Cum pot beneficia INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT de terenurile multisport

Școală sau universitatea dvs. beneficiază în prezent de un teren multisport? Dacă nu, din păcate, există o șansă bună ca mulți dintre elevii și profesorii instituției să nu aibă parte de suficientă mișcare în mod regulat. Terenurile multifuncționale oferă studenților și profesorilor un loc în care să meargă atunci când doresc să își desfasoarele orele de educație fizică și să beneficieze de un antrenament bun. Și acesta nu este singurul avantaj de care elevii și profesorii se vor bucura când școlile și universitățile instalează terenuri multifuncționale. Iată alte câteva beneficii:

Oferă studenților și profesorilor un spațiu propice socializării
Toate școlile și universitățile ar trebui să ofere studenților și profesorilor spații de socializare în campus. Acestea creează o atmosferă mai vibrantă și face oamenii să se simtă mai conectați. Terenurile multifuncționale pot fi proiectate pentru a aduce oamenii împreună și pentru a le permite să se simtă bine în afara sălii de curs.

Îmbunătățește sănătatea elevilor și profesorilor
Cele mai multe școli și universități cheltuiesc o mulțime de bani tratând studenții care s-au îmbolnăvit în campus. Nu ar fi minunat dacă ar exista o modalitate de a împiedica îmbolnăvirea în primul rând? Terenurile multifuncționale pot fi folosite pentru a menține elevii mai sănătoși, ceea ce va salva banii școlilor și universităților pe termen lung, deoarece nu vor trebui să-și petreacă timpul pentru gestionarea bolilor.

Ajută la îmbunătățirea notelor
Unele studii au sugerat că elevii au performanțe semnificativ mai bune în clasă, atunci când școlile și universitățile au terenuri multifuncționale în campus.
Vreți să adăugați un teren multifuncțional în campusul școlar sau universitar? Compania Atlas Sport vă poate ajuta să o faceți. Contactați-ne pentru o ofertă personalizată!

Lasă un răspuns.