Proiecte sportive cu fonduri nerambursabile Start Up Nation

Ai un vis și vrei să ți-l îndeplineșți? Te gândești să îți începi propriul business?
În cursul anului 2018, poți accesa fonduri nerambursabile prin intermediul programului Start-up Nation pentru înființarea unor afaceri mici și medii.
Programul Start-up, este conceput special pentru asemenea proiecte, oferindu-ți ocazia să devii propriul tău șef, și totodată să creezi locuri de muncă, la mare căutare și foarte necesare la nivelul țării.
Primele criterii de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinești sunt următoarele:

 • să fii șomer
 • să fii angajat sau persoană inactivă pe piața muncii
 • să ai domiciliul sau reședința într-unul dintre județele țintă

Fie că vrei să înființezi o afacere în mediul urban sau rural, prin programul Start-up Nation, visul tău poate deveni realitate.

Dacă ai în plan să construiești un teren de sport sau o pistă de atletism, ori un loc de joacă, este timpul să fii informat dacă insumezi criiteriile pentru a aceesa aceste fonduri.
Terenurile sportive și locurile de joacă, pot fi o investiție de viitor și îți pot aduce un profit mare. Ambele domenii sunt eligibile pentru a primi finanțare.
Suma pe care o veți primi după ce proiectul va fi aprobat, va fi de maxim 200.000 lei, iar domeniile de activitate care se încadrează în program sunt domenii precum producție de bunuri, IT, industrii creative sau servicii. Perioada anunțată pentru deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor este luna aprilie, însă ar putea inteveni și unele întârzieri, așa cum s-a întâmplat și în cursul anului trecut.

Pentru a atrage aceste fonduri prin programul Start-Up, trebuie să creeati cel puțin 1 loc de muncă pe care să îl mențineți pentru o perioadă de până la doi ani de zile după ce proiectul este finalizat, iar firma dvs ar trebui să fie înființată după 30 ianuarie 2017.

Cum vă poate ajuta Atlas Sport?
Oricare ar fi proiectul dumneavoastră, echipa Atlas Sport, vă va însoţi pe acest drum, oferindu-vă consultanţa, proiectarea şi execuţia proiectului la cheie în vederea implementării proiectului finanţat.
ATLAS SPORT este cea mai mare companie din România specializată în proiectare şi construcţii sportive, fiind totodată un important promotor al iniţiativei de încurajare a unui stil de viaţă sănătos. Am realizat baze sportive şi parcuri pentru sute de clienţi în România şi Europa de la corporaţii multinaţionale (LIDL, PIRELLI, GEDEON RICHTER s.a.) la primării importante (Satu Mare, Giurgiu, Bistriţa, s.a.), ministere (M.A.I.), cluburi şi licee sportive (LPS Român, s.a.), universităţi (UMF, USAMV Cluj, Univ. Piteşti, Iaşi, s.a.), antreprenori şi investitori privaţi – toţi aceştia ne-au ales pentru a realiza cele mai bune terenuri de sport şi locuri de joacă.
Numeroasele recomandări de la clienţii noştrii, alături de proiectele recurente (mulţi beneficiari apelează la noi pentru proiecte ulterioare) confirmă satisfacţia acestora privind seriozitatea şi serviciile prestate de Atlas Sport. Toate acestea ne clasează în topul soluţiilor în construcţia de baze şi parcuri sportive.
Aici puteţi vizualiza exemple de proiecte pe care le-am realizat de-a lungul celor 13 ani de activitate.
https://www.atlassport.ro/proiecte-finalizate/

15 Commentarii

 1. Andrei

  in data de 08/05/2018 la 10:50 am - Răspunde

  Salut, credeti ca o sala de fitness se incadreaza in proiectele sustinute de fonduri europene, in localitatea Floresti-Giurgiu?

  • ATLAS SPORT

   in data de 08/05/2018 la 1:20 pm - Răspunde

   Buna ziua,
   Vă mulţumim pentru interesul acordat societăţii noastre.
   După cunoştinţele noastre, înfiinţarea unei săli se fitness se încadrează în aceste programe. Trebuie să depuneţi documentaţia cu un plan de afaceri detaliat la Ministerul Fondurilor Europene. Pentru mai multe detalii avem rugămintea să contactaţi acest Minister.
   O zi bună!

 2. Ciprian Bretan

  in data de 26/06/2018 la 5:22 am - Răspunde

  bună ziua. un teren de joc sintetic de dimensiuni normale (minim 90/45) s-ar încadra în această sumă?

  • ATLAS SPORT

   in data de 26/06/2018 la 5:49 am - Răspunde

   Buna ziua,
   Vă mulţumim pentru interesul acordat societăţii noastre. Pentru o oferta de preț va rugam sa configurați terenul dorit prin configuratorul de pe http://www.atlassport.ro sau sa ne scrieți pe contact@atlassport.ro.

 3. Mădălina

  in data de 15/08/2018 la 4:05 pm - Răspunde

  Bună ziua! O sală de sport pentru desfășurarea orelor de educație fizică se încadrează în proiectele susținute de fondurile europene? Mulțumesc anticipat!

  • ATLAS SPORT

   in data de 06/09/2018 la 7:05 am - Răspunde

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat societatii Atlas Sport.
   Proiectul ar trebui sa fie realizabil. Recomandarea noastra este sa va adresati unei societati de consultanta pe fonduri europene care va poate ajuta cu mai multe detalii in acest sens.

   Succes!
   Asteptam concluziile dvs sperand ca va putem ajuta in realizarea acestui proiect!
   Atlas Sport

 4. Lucian Cimpean

  in data de 15/08/2018 la 7:53 pm - Răspunde

  Buna ziua! Se pot achiziționa spatii pentru cluburi de șah?

  • ATLAS SPORT

   in data de 06/09/2018 la 7:16 am - Răspunde

   Buna ziua,

   Societatea Atlas Sport, se ocupa cu executia de terenuri sportive, locuri de joaca pentru copii si pardoseli sportive.
   Din pacate nu va putem ajuta in solicitarea dvs.
   Poate solutia pentru dvs ar fi sa va adresati unei societati imobiliare care va poate ajuta sa inchiriati sau sa achizitionati un spatiu destinat sahului si unde dvs puteti dezvolta aceasta activitate.

   O zi frumoasa!
   Echipa Atlas Sport

 5. Mădălina

  in data de 16/08/2018 la 3:52 pm - Răspunde

  Bună ziua! O sală de sport pentru desfășurarea orelor de educație fizică se încadrează în proiectele susținute de fondurile europene?

  • ATLAS SPORT

   in data de 06/09/2018 la 7:17 am - Răspunde

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat societatii Atlas Sport.
   Proiectul ar trebui sa fie realizabil. Recomandarea noastra este sa va adresati unei societati de consultanta pe fonduri europene care va poate ajuta cu mai multe detalii in acest sens.

   Succes!
   Asteptam concluziile dvs sperand ca va putem ajuta in realizarea acestui proiect!
   Atlas Sport

 6. TINCU LAURENTIU

  in data de 04/12/2018 la 11:37 am - Răspunde

  DORESC AMENAJAREA UNEI SALI DE TENIS DE MASA

  • ATLAS SPORT

   in data de 05/12/2018 la 9:11 am - Răspunde

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat societatii Atlas Sport.
   Pentru aceasta va rugam contactati-ne la unul din numerele de telefon 0755085354 | 0728272505 sau email contact@atlassport.ro unde să adaugați și un numar de telefon la care puteti fi contactat.

   O zi buna !
   Echipa AtlasSport

 7. Balasa Marius

  in data de 04/01/2019 la 4:54 pm - Răspunde

  Buna ziua,
  Vreau sa stiu si eu daca pot face un teren de fotbal prin “START UP NATION”.
  Detin terenul, conteaza daca este la tara sau la oras ?
  Astept raspuns pe mail sau la 0770121504.
  O zi buna.

  • ATLAS SPORT

   in data de 05/01/2019 la 12:38 pm - Răspunde

   Buna ziua, va recomandam sa apelati la un consilier pe fonduri europene sa vedeti daca sunt programe active care ofera fonduri europene pentru proiectul dorit de dvs. Ei cunosc si sunt la timp cu programele active din fiecare regiune. O zi frumoasa!

   • ATLAS SPORT

    in data de 05/01/2019 la 12:41 pm - Răspunde

    Buna ziua, va recomandam sa apelati la un consilier pe fonduri europene. Consilierul va putea confirma, daca terenul de fotbal este o cheltuiala eligibila in programul start up nation, din cate stim noi, nu este. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns.