Cum să menținem gazonul artificial pe timpul iernii

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii sunt atrași de gazonul artificial se datorează faptului că arată perfect pe tot parcursul anului, având nevoie de puțină întreținere. Cu toate acestea, o mică întreținere nu înseamnă fără întreținere …
Comparativ cu gazonul natural, veți găsi întreținerea ușoară și mai puțin consumatoare de timp. Atâta timp cât vă tratați cu grijă gazonul artificial, acesta va putea rezista până la 20 de ani.
Urmați aceste sfaturi pentru a vă asigura că gazonul dvs. artificial va arăta ca nou pe tot parcursul anului.

Aveti echipamentele potrivite?
Uneltele și echipamentele potrivite vor avea o mare importanță atunci când curățați gazonul artificial. Nu numai că veți scurta timpul pe care ar trebui să îl investiți, de asemenea, veți evita deteriorarea fibrelor în iarbă.

Suflantă de frunze – O suflantă de frunze va putea elimina frunzele care au căzut pe gazonul dvs. în câteva minute.  Acest utilaj se va dovedi cu adevărat util.

Matură – Periați cu ușurință orice deșeuri care și-au făcut loc pe gazonul dvs., fie că este vorba de frunze, nisip în exces sau deșeuri, pentru o curățare rapidă și ușoară.

Greblă – o greblă cu un cap de plastic va îndepărta frunzele și resturile ușor și eficient, făcând gazonul să arate îngrijit. Amintiți-vă să nu folosiți niciodată o greblă cu vârfuri de metal deoarece aceasta poate provoca daune prin ruperea sau ruperea fibrelor.

Îndepărtați reziduurile cu grijă
Pe timpul toamnei și iernii, vremea poate aduce resturi pe peluza dvs., ceea ce face ca aceasta să arate neatrăgătoare. Când se întâmplă acest lucru, grăbiți lucrarea și îndepărtați cu atenție frunzele, crengile, ramurile sau orice altceva care și-a făcut loc pe teren. Utilizați echipamentul potrivit și eliminați cu atenție deșeurile și gazonul dvs. va arăta ca nou!

Dacă aveți întrebări sau necesități sfaturi privind întreținerea gazonului artificial, contactați experții Atlas Sport.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!