Cum să vă mențineți în mod corespunzător terenul de tenis

Întreținere teren de tenis
Terenul de tenis se va dovedi a fi foarte durabil odată ce l-ați instalat, gândindu-vă în același timp   nu va trebui să fie menținut deloc. Prin curățarea suprafeței și făcând din aceasta o rutină, puteți preveni petele și păstra terenul în cele mai bune condiții pentru anii următori. Iată câteva sfaturi de întreținere care vă vor ajuta  în menținerea terenului.

Curățați terenul cu detergent și apă cel puțin o dată pe an
Dacă terenul dvs. este situat în aer liber, există șansa ca apă să provoace mucegai, în special în zonele umbrite. Puteți combate acest lucru folosind un detergent ușor și apă pe o bază anuală. Puteți curăți orice mucegai pe care îl veți găși cu o perie moale. De asemenea, ar trebui să vă obișnuiți să clătiți terenul cu apă pentru a spăla tot ceea ce ar putea să-l păteze, cum ar fi murdăria, frunzele și crengile.

Împiedicați acumularea de apă pe teren
O furtună bună și tare va face minuni pentru terenul dvs. Va spăla murdăria, resturile și multe altele de pe suprafața acestuia. Cu toate acestea, nu ar trebui să permiteți apelor provenite de la o furtună să se adune pe teren și să rămână acolo pentru perioade lungi de timp. Poate cauza murdărire. Poate lăsa, de asemenea, murdărie pe teren, care poate crea abraziune atunci când jucătorii de tenis joacă pe teren.

Încurajați jucătorii să respecte regulile terenului
Cei care folosesc terenul de tenis trebuie să poarte încălțăminte adecvată în orice moment. Ar trebui să aveți un semn care să permită oamenilor să știe acest lucru.  Alimentele și băuturile nu ar trebui să fie permise pe teren, iar jucătorii ar trebui să fie atenți și în ceea ce privește glisarea scaunelor și băncilor pe suprafața acesteia. Toate aceste lucruri vă pot deteriora terenul și vă obligă să îl înlocuiți mai devreme decât doriți.

Acestea sunt doar câteva din modalitățile în care puteți menține un teren de tenis odată ce l-ați instalat. Pentru mai multe sfaturi de întreținere sau pentru informații despre instalarea unui teren de tenis, contactați-ne.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!