Cum se curăță gazonul artificial?

Gazonul artificial poate că nu are nevoie de aceeași întreținere ca cel natural, dar este important să știți cum să îl curățați pentru a vă asigura că acesta arată excelent și are o perioadă lungă de viață. Este posibil să nu trebuiască să faceți toate lucrurile de mai jos, deoarece acestea depind de locația dvs. și de situație. Consultați lista de mai jos pentru a afla mai multe.

Mențineți ventilatorul de frunze la îndemână
La fel ca orice tip de gazon, resturile se pot colecta pe suprafața gazonului. Una dintre cele mai ușoare căi de a îndepărta totul este să folosiți o suflantă cu frunze. Tot ce trebuie să faceți este să porniți aparatul și să suflați totul într-un colț al terenului. Acest lucru face mai ușoară curățarea terenului și să lăsați cu o peluză curată.
Puteți face acest tip de curățare rapidă după o furtună, sau toamna când frunzele cad.

Periajul gazonului
Gândiți-vă la modul în care utilizați aspiratorul în interior pentru a păstra covor curat și scamele la depărtare. Aceeași idee se aplică în cazul gazonului artificial. Achiziționați o perie cu mâner lung, cu peri oarecum moi și curățati peluza. Acest lucru va ajuta lamele individuale să rămână orientate în sus, în loc să se încline.
Rezultatul este că gazonul va arăta mai natural.

Cum să curățați gazonul artificial atunci când aveți animale de companie
Dacă aveți animale de companie, atunci știți deja ce înseamnă asta pentru gazon. Pentru acele momente în care animalul dvs. de companie are probleme de digestie și lucrurile sunt mai puțin solide, rețineți că folosirea unui detergent va face curățarea mai ușoară. Dacă credeți că ar putea să apară puține pete, pulverizați zona cu oțet alb și apoi frecați.

Când vine vorba de urină de animale de companie, pur și simplu clătiți gazonul cu puțină apă.
Gazonul sintetic este grozav pentru proprietarii cu animale de companie, deoarece rămâne mereu verde, indiferent de cât de des urinează animalele de companie. În plus, gazonul artificial are drenaj încorporat, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la băltoace.

Confruntarea cu buruienile
În timp ce buruienile pot fi mai puțin o problemă a gazonului artificial,  acestea ar putea apărea din când în când.

Există erbicide concepute pentru a fi utilizate pe gazonul sintetic. Aceste produse va vor scăpa de buruieni fără a afecta textura sau culoarea gazonului. Rețineți că cea mai mare parte a întreținerii de care are nevoie gazonul dvs. este ușoară, rapidă și vă lasă mult timp pentru alte lucruri. Discutați cu un profesionist despre ceea ce trebuie să faceți după instalarea gazonului sintetic și va fi ușor să vă asigurați că gazonul dvs. arată excelent pentru anii următori.

Lasă un răspuns.

terenuri de tenis din zgura tribune umplutura teren sportiv udare gazon terenuri de tenis tipuri piste UEFA Tribuna volei interior terenuri tenis gazon sintetic terenuri sport gazon sintetic terenuri de tenis renumite terenuri sport video terenuri multifunctionale terenuri tenis gazon artificial terenuri tenis curte terenuri tenis parchet terenuri minifotbal usamv cluj napoca terenuri sportive minifotbal terenuri sintetice tip pardoseli sportive terenuri sportive sintetice terenuri sportive beton terenuri sportive umplutura teren sport utilaje intretinere gazon sintetic terenuri lut terenuri multisport scoli zgura terenuri de tenis gazon artificial unde alergam in bucuresti umplutura teren de sport terenurile de tenis volei copii tribune sportive terenuri fotbal vestiare sportive terenuri multisport volei terenuri sport tartan terenuri tenis volei pe plaja terenuri de sport