Cum pregătim terenul de tenis pentru primăvară?

Primăvara începe să se arate și odată cu încălzirea vremii de afară, vă doriți ca terenul dvs. de tenis să fie pregătit pentru noul sezon. Există o serie de pași pe care va trebui să îi parcurgeți, pentru a vă pregăti terenul de tenis pentru sezonul ce urmează.

Iată ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că terenul de tenis va fi gata să își primească jucătorii:

Îndepărtați resturile acumulate


În timpul iernii, există șanse mari ca pe terenul dvs. de tenis să se depoziteze o grămadă de resturi și deșeuri. De la gunoaie și praf, până la frunze și ramuri, ar trebui să începeți prin eliminarea acestora de pe terenul de tenis. Acestea pot fi îndepărtate cu ajutorul unei mături. Totuși va trebui să luați în considerare utilizarea unui suflante de frunze pentru a îndepărta orice depunere care este prea greu de măturat.

Îndepărtați apa de pe terenul de tenis
În cazul în care terenul de tenis a fost acoperit de zăpadă și gheață cea mai mare parte a iernii, cel mai probabil că există apă stagnată pe suprafața acestuia. Este important să îndepărtați cât mai curând posibil această apă, deoarece poate duce la noroi și mucegai, dacă nu se iau măsuri. De asemenea, apa stagnată poate atrage țânțari și alți dăunători nedoriți pe terenul de tenis. Eliminați apa pentru a preveni aceste probleme.

Apelați la profesioniști
Este greu de îndepărtat murdăria de pe terenul de tenis? În acest caz cea mai bună variantă este să lăsați totul pe mâna profesioniștilor. De aseemenea, dacă terenul necesită reabilitare sau doriți să schimbați suprafața acestuia, apelați la echipa profesionistă Atlas Sport.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!