De ce să alegi echipa Atlas Sport pentru proiectarea terenurilor de sport

În ceea ce privește construcția și proiectarea unui teren de sport, nu doar design-ul este cel care contează, ci și structura de bază, utilizarea corectă a materialelor și a specificațiilor de construcție.

Businessman

În lipsa unei bune proiectări și construcții, terenul de sport cu oricare din următoarele suprafețe de joc : gazon sintetic, gazon natural, tartan sau zgura poate rezista un an sau doi, după care va avea nevoie de lucrări de renovare.
O mare parte din lucrările de reconstrucție pe care le face firma noastră, sunt realizate pe terenuri greșit proiectate sau gresit executate, de aceea este foarte important ca întreg proiectul să fie realizat corect și profesionist, de catre o firma specializata in astfel de proiecte, cu experienta cât mai multa în domeniu. Faza de proiectare a terenului de sport necesită o atenție deosebită și trebuie avut în vedere o serie de factori înainte de a începe proiectul.
Astăzi, multe terenuri de sport, sunt supuse la un nivel de utilizare ce depășește cu mult capacitatea lor inerenta.
Echipa noastră are experiența necesară în întocmirea proiectelor tehnice și de execuție. Este familiarizată cu nevoile speciale ale terenurilor de sport și facilităților acestora (de la drenajul apelor pluviale, pana la suprafete de joc, tribune, iluminat, grupuri sanitare, parcare, întreținere).

 

 

Fiecare proiect este unic și va respecta cerințele și necesitățile terenului de sport.
Daca v-ați decis că aveți nevoie de o echipă profesionistă pentru construcție terenuri de sport, fie terenuri de fotbal, teren tenis sau multifuncționale este foarte important să țineți cont de următoarele lucruri, înainte de a alege proiectantul și/sau executantul:

– experiența în construcții de terenuri sportive este o necesitate. Aspectul și specificațiile fiecărui teren de sport sunt extrem de diferite, de aceea trebuie să alegeți o echipă specializată care cunoaște aceste particularități
– trebuie să acorde o atenție sporită la problemele și ideile clienților și să fie dispusă să ofere răspunsuri adecvate la întrebarile dvs. legate de proiectarea și construcțiea bazei sportive
– trebuie să fie în măsura să vă ofere soluții de design speciale pentru nevoile dvs., și să creeze un design potrivit terenului de sport dorit : fotbal, tenis, baschet, handbal, multifuncțional sau altele
– să fie dispusă să vă comunice orice detaliu legat de modul în care se desfășoară întreaga activitate de proiectare si executie a terenului de sport.

Echipa Atlas Sport întrunește toate aceste condiții, acoperind întreaga arie de servicii legate de tot ceea ce înseamnă: construire terenuri de sport, terenuri de sport cu gazon artificial/ gazon natural/zgura/tartan, proiectare terenuri sintetice, piste de atletism precum și facilitățile necesare funcționării acestora (instalația de nocturnă, vestiare, tribune, dotări terenuri de sport etc).

Mai jos vă prezentam modelul nostru de vestiar complet utilat, ușor de folosit atât vara, cât și iarna fiind echipat cu instalația de încălzire :

Image

Image 1

Vă invitam să folosiți configuratorul nostru  https://www.atlassport.ro// pentru a vă putea face o imagine de ansamblu a modului în care Atlas Sport proiectează terenurile de sport și pagina https://www.atlassport.ro//proiecte-finalizate/ pentru a vedea terenuri sportive executate de echipa noastră de profesioniști.

Lasă un răspuns.