Gazon sintetic pentru amenajarea teritoriului

Amenajarea teritoriului cu gazon artificial este o idee pe care tot mai mulți proprietari o iau în considerare. Modern, funcțional, versatil, accesibi și frumos – gazonul sintetic merită ales ca idee de amenajare a spațiului, atunci când intenționați să vă înfrumusețați curtea.

Culoare și textură
Verde este culoarea tradițională a gazonului artificial, însă aceasta nu este singura culoare disponibilă. Pe piața de astăzi, sunt disponibile mai multe opțiuni de culoare care vă vor permite să personalizați peisajul oricum doriți.
De asemenea, sunt disponibile diferite înălțimi ale firelor, care vă vor oferi libertatea de a avea anumite zone din peisajul dvs. care să fie relaxante și luxuriante, în timp ce alte zone sunt mai funcționale, cu un aspect de tip scurt.

Design simplu
Gazonul artificial vă permite să creați un design unic peisaj și să obțineți aspectul dorit instantaneu. Produsul este ușor de tăiat în diferite unghiuri sau curbe și poate fi utilizat orizontal și vertical pentru a obține aspectul peisaj dorit.

Umplerea spațiilor goale
Gazonul artificial este mijlocul perfect pentru umplerea fisurilor dintre pavaje sau aleile de trecere. Fâșiile de dimensiuni personalizate ale produsului pot fi plasate între pavaje pentru a spori atractivitatea și pentru a preveni creșterea buruienilor între crăpături.

Traziție ușoară
Atunci când se dorește combinarea gazonului cu alte elemente, gazonul artificial se potrivește perfect și face tranziția să curgă fără probleme. Faceți tranziția de la terasă, la beton, prin îmbinarea cu gazonul artificial.

Menținerea curată
Amenajarea peisajului cu gazonul artificial împiedică apariția murdăriei și a resturilor nedorite în interiorul casei sau spațiului dvs. Când oaspeții sau clienții se plimbă pe gazonul natural înainte de a intra în interior, ei pot duce pe încălțăminte mizeria acumulată. Mizeria, germenii și materiile fecale de pe pantofi, sunt apoi transferate pe podeaua din interior. Împiedicați această practică potențial dăunătoare și definitiv murdară, folosind gazonul sintetic pentru amenajarea teritoriului.

Lasă un răspuns.