Gazonul artificial – Ce trebuie să știți despre avantajele sale

Gazonul artificial sau sintetic – indiferent de cum vă place să îl numiți, a evoluat față de primele modele din anii 1960.
După prima instalare într-o zonă de agrement din Rhode Island, oamenii au văzut valoarea gazonului artificial pentru locurile sportive și l-au instalat-o pe stadioane din toată țara. Nu a durat prea mult pentru ca gazonul sintetic să fie instalat în curțile caselor rezidențiale și să transforme spațiile mici din spatele casei în adevărate oaze verzi.

Gazonul artificial sau gazonul natural: Marea iluzie
Majoritatea proprietarilor de case își scot mașinile de tuns și încep tradiția de cosire anuală, trimițând mirosul de iarbă proaspăt cosită în aerul din vecinătate. Este un miros pe care adulții și-l amintesc din copilărie, chiar dacă aveau responsabilitatea adesea să tundă ei înșiși peluza. Nimic nu se compară cu mersul pe iarbă, fiecare fir de gazon gâdilând picioarele și alunecând printre degete. Cu toate acestea, gazonul artificial de astăzi oferă același sentiment și nu necesită cosire, indiferent cât de mult plouă.

Gazonul sintetic este o mare alternativă economică la gazonul natural, oferind aspectul și senzația fără toate treburile de întreținere care merg împreună cu ea. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural de aproape și de departe.

Avantajele majore ale gazonului artificial
Este nevoie de efort pentru a menține o peluză frumoasă și îngrijită dacă doriți să arate așa în fiecare anotimp. Aveți nevoie de o mașină de tuns iarba sau de bani pe care să-i cheltuiți pentru serviciile de îngrijire a gazonului. Îngrășămintele, pesticidele și alte produse costă, de asemenea, bani și nu vă pot oferi rezultatele așteptate. Gazonul sintetic elimină necesitatea acestor produse și servicii de îngrijire a gazonului, deoarece necesită foarte puțină întreținere. Câteva avantaje majore pentru trecerea la gazon artificial includ:

Niciodată nu trebuie să cosiți sau să udați gazonul
Puteți economisi banii pe care i-ați cheltui pe gaz, ulei și piese pentru mașina de tuns gazonul.
Gazonul sintetic nu devine maro și nu se usucă în timpul unei secete.
Puteți juca pe gazon fără a deteriora gazonul.
Gazonul sintetic previne creșterea buruienilor și infestările parazite.
Gazonul sintetic are, de asemenea, un sistem de drenare integrat, care permite uscarea rapidă a lamelor după ploaie. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la patch-uri de noroi.
Aceasta rămâne perfect îngrijită și are aceeași lungime fără nici o întreținere din partea dvs.

O instalație de gazon sintetic poate costa mai mult decât înainte, dar se plătește pe sine pe termen lung în timp ce va elimina treburile de întreținere a gazonului pentru totdeauna.

Lasă un răspuns.