Structuri de acoperire a facilităților sportive

Facilităţile sportive acoperite oferă numeroase beneficii. Faptul că acestea sunt acoperite va permite sportivilor şi echipelor să utilizeze terenurile mai frecvent, iar dvs. permiţându-vă să dobândiţi un venit mai mare. De asemenea, se poate spune că puteţi juca sportul preferat indiferent de vreme, astfel încât nu veţi găsi o scădere semnificativă a consumului în timpul unor condiţii meteorologice mai umede sau mai reci. Cu lumini suplimentare şi controale de temperatura, puteţi crea o facilitate care poate fi utilizată non-stop, pe tot parcursul anului.

Dacă doriţi să obţineţi cea mai mare rentabilitate posibilă pentru investiţia dvs., vă recomandăm să investiţi într-o acoperire multisport. Cu acest tip de acoperire puteţi crea o facilitate care să permită o varietate de sporturi diferite, astfel încât să nu vă limitaţi în ceea ce priveşte cererile pe care le puteţi satisface.

Pentru a crea un spaţiu în care pot fi jucate o varietate de sporturi diferite, este important ca structura de acoperire să aibă o înălţime suficientă şi dimensiunile corecte. Aceasta trebuie să fie suficient de ridicată pentru a preveni atingerea în mod repetat a mingei sau de alte echipamente atunci când se joacă. Spaţiul trebuie, de asemenea, să fie suficient de lung şi larg pentru a satisface dimensiunile diferitelor terenuri.

La Atlas Sport ne specializăm în proiectarea şi instalarea structurilor de acoperire sportive şi a unei game largi de alte soluţii structurale. Putem oferi soluţii pentru toate cerinţele, pentru diferite terenuri, dimensiuni şi alte specificaţii. Putem produce structură metalică + prelată şi balon presostatic, într-o serie de înălţimi şi lungimi. Fie că structura va fi utilizată pentru fotbal, hochei, baschet, tenis sau aerobic, la noi veţi găsi soluţia potrivită pentru terenul dvs.

Alături de structurile de acoperire, putem oferi şi o soluţie completă pentru lucrările de baza, suprafeţele de joc, iluminat şi vestiare. Clienţii se pot baza pe noi pentru a oferi servicii de calitate şi o mare valoare pentru bani de fiecare dată. Dacă aveţi întrebări sau doriţi detalii despre proiectele noastre anterioare, vă rugăm să ne contactaţi. Vom oferi sfaturi şi vom împărtăşi experienţa noastră cu dvs.

Lasă un răspuns.

terenuri tenis gazon artificial volei interior umplutura teren de sport umplutura teren sport video terenuri lut terenuri sintetice terenuri sport tribune terenuri multifunctionale terenuri sport gazon sintetic terenuri sportive tribune sportive terenuri tenis parchet unde alergam in bucuresti terenuri multisport volei copii terenuri de tenis din zgura volei Tribuna tip pardoseli sportive volei pe plaja terenurile de tenis terenuri sportive sintetice zgura terenuri de tenis gazon artificial terenuri sportive minifotbal vestiare sportive terenuri de tenis renumite terenuri multisport scoli terenuri tenis terenuri sport tartan tipuri piste terenuri de tenis terenuri sportive beton umplutura teren sportiv terenuri minifotbal UEFA terenuri tenis gazon sintetic terenuri tenis curte udare gazon terenuri de sport utilaje intretinere gazon sintetic usamv cluj napoca terenuri fotbal