Structuri de acoperire a facilităților sportive

Facilităţile sportive acoperite oferă numeroase beneficii. Faptul că acestea sunt acoperite va permite sportivilor şi echipelor să utilizeze terenurile mai frecvent, iar dvs. permiţându-vă să dobândiţi un venit mai mare. De asemenea, se poate spune că puteţi juca sportul preferat indiferent de vreme, astfel încât nu veţi găsi o scădere semnificativă a consumului în timpul unor condiţii meteorologice mai umede sau mai reci. Cu lumini suplimentare şi controale de temperatura, puteţi crea o facilitate care poate fi utilizată non-stop, pe tot parcursul anului.

Dacă doriţi să obţineţi cea mai mare rentabilitate posibilă pentru investiţia dvs., vă recomandăm să investiţi într-o acoperire multisport. Cu acest tip de acoperire puteţi crea o facilitate care să permită o varietate de sporturi diferite, astfel încât să nu vă limitaţi în ceea ce priveşte cererile pe care le puteţi satisface.

Pentru a crea un spaţiu în care pot fi jucate o varietate de sporturi diferite, este important ca structura de acoperire să aibă o înălţime suficientă şi dimensiunile corecte. Aceasta trebuie să fie suficient de ridicată pentru a preveni atingerea în mod repetat a mingei sau de alte echipamente atunci când se joacă. Spaţiul trebuie, de asemenea, să fie suficient de lung şi larg pentru a satisface dimensiunile diferitelor terenuri.

La Atlas Sport ne specializăm în proiectarea şi instalarea structurilor de acoperire sportive şi a unei game largi de alte soluţii structurale. Putem oferi soluţii pentru toate cerinţele, pentru diferite terenuri, dimensiuni şi alte specificaţii. Putem produce structură metalică + prelată şi balon presostatic, într-o serie de înălţimi şi lungimi. Fie că structura va fi utilizată pentru fotbal, hochei, baschet, tenis sau aerobic, la noi veţi găsi soluţia potrivită pentru terenul dvs.

Alături de structurile de acoperire, putem oferi şi o soluţie completă pentru lucrările de baza, suprafeţele de joc, iluminat şi vestiare. Clienţii se pot baza pe noi pentru a oferi servicii de calitate şi o mare valoare pentru bani de fiecare dată. Dacă aveţi întrebări sau doriţi detalii despre proiectele noastre anterioare, vă rugăm să ne contactaţi. Vom oferi sfaturi şi vom împărtăşi experienţa noastră cu dvs.

Lasă un răspuns.

volei pe plaja terenuri sportive minifotbal volei terenuri tenis parchet Tribuna utilaje intretinere gazon sintetic terenuri de tenis renumite volei copii terenuri sportive sintetice terenuri fotbal tribune sportive tipuri piste vestiare sportive terenuri tenis zgura unde alergam in bucuresti terenuri de tenis gazon artificial terenuri de tenis terenuri multisport terenuri sportive beton udare gazon umplutura teren sportiv terenuri de sport video tip pardoseli sportive terenuri sportive terenuri multisport scoli usamv cluj napoca UEFA terenuri sintetice terenuri sport tartan umplutura teren de sport terenuri multifunctionale terenurile de tenis tribune terenuri tenis curte terenuri sport terenuri sport gazon sintetic terenuri tenis gazon sintetic terenuri tenis gazon artificial terenuri de tenis din zgura terenuri minifotbal volei interior terenuri lut umplutura teren sport