Gazonul artificial pentru amenajările comerciale

Dacă sunteți proprietarul unui afaceri care se străduiește să găsească timp pentru amenajarea exterioară a peisajului, atunci trebuie să luați în considerare instalarea gazonului artificial. Clienții dvs. vor să vadă un peisaj îngrijit și frumos atunci când  vă vizitează locația sau sediul dvs., dar îngrijirea profesională a gazonului este costisitoare. Atunci când alegeți să realizați sarcinile de cosire a peluzei, fertilizarea și aplicarea pesticidelor pe cont propriu, este nevoie de timp.

Pentru companiile care operează ore prelungite, este dificil să găsească un timp pentru a asigura întreținerea gazonului care nu deranjează clienții. Clienții care vizitează un restaurant sau magazin nu doresc să fie bruiati de zgomotul mașinii de tuns sau să facă față polenului din iarba proaspăt cosită. În plus, atunci când peluzele sunt cosite, insectele încep să zboare în jur, creând o neplăcere cu mușcături și înțepături.

Gazonul artificial economisește bani dacă este instalat în locațiile comerciale
Puteți alege să cheltuiți mii de lei pe an pentru întreținerea peisagistică pentru o proprietate comercială sau să instalați un gazon artificial verde și luxuriant. Iată o varietate de moduri în care gazonul artificial economisește bani în rândul proprietăților comerciale:

Nu sunt necesare echipamente de îngrijire a gazonului
Nu trebuie să angajați o companie pentru amenajarea teritoriului
Nu trebuie să angajați o persoană pentru întreținerea în aer liber
Nu cheltuiți bani pe udarea zilnică
Nu există tratamente cu pesticide sau îngrășăminte

Există un cost inițial pentru cumpărarea gazonului artificial și instalarea corectă a acestuia, dar după terminarea instalării, este necesară o mică întreținere. Gazonul artificial durează mulți ani fără a fi necesară udarea, fertilizarea sau aplicarea pesticidelor. Are o durată medie de viață de 15-20 de ani și este ușor de înlocuit secțiunile mici deteriorate.

Amenajarea frumoasă a teritoriului crește traficul clienților
Atunci când instalați gazonul artificial pe o proprietatea comercială, puteți crea un design unic. Un design minunat de amenajare a teritoriului, cu paturi de flori și arbuști, poate atrage clientela suplimentară pentru afacerea dumneavoastră.

Lasă un răspuns.

Tribuna volei terenuri sport tartan terenuri fotbal tribune UEFA terenuri tenis curte terenuri tenis gazon sintetic terenurile de tenis volei copii terenuri sport umplutura teren sportiv terenuri de tenis terenuri tenis parchet terenuri sportive sintetice vestiare sportive terenuri de tenis renumite usamv cluj napoca volei interior terenuri multisport scoli tip pardoseli sportive tribune sportive tipuri piste unde alergam in bucuresti terenuri multisport terenuri tenis gazon artificial terenuri sportive minifotbal udare gazon umplutura teren sport volei pe plaja terenuri sintetice terenuri de tenis gazon artificial zgura terenuri minifotbal video terenuri de sport terenuri sportive beton terenuri de tenis din zgura umplutura teren de sport terenuri sportive terenuri sport gazon sintetic terenuri tenis terenuri multifunctionale utilaje intretinere gazon sintetic terenuri lut