Gazonul artificial pentru amenajările comerciale

Dacă sunteți proprietarul unui afaceri care se străduiește să găsească timp pentru amenajarea exterioară a peisajului, atunci trebuie să luați în considerare instalarea gazonului artificial. Clienții dvs. vor să vadă un peisaj îngrijit și frumos atunci când  vă vizitează locația sau sediul dvs., dar îngrijirea profesională a gazonului este costisitoare. Atunci când alegeți să realizați sarcinile de cosire a peluzei, fertilizarea și aplicarea pesticidelor pe cont propriu, este nevoie de timp.

Pentru companiile care operează ore prelungite, este dificil să găsească un timp pentru a asigura întreținerea gazonului care nu deranjează clienții. Clienții care vizitează un restaurant sau magazin nu doresc să fie bruiati de zgomotul mașinii de tuns sau să facă față polenului din iarba proaspăt cosită. În plus, atunci când peluzele sunt cosite, insectele încep să zboare în jur, creând o neplăcere cu mușcături și înțepături.

Gazonul artificial economisește bani dacă este instalat în locațiile comerciale
Puteți alege să cheltuiți mii de lei pe an pentru întreținerea peisagistică pentru o proprietate comercială sau să instalați un gazon artificial verde și luxuriant. Iată o varietate de moduri în care gazonul artificial economisește bani în rândul proprietăților comerciale:

Nu sunt necesare echipamente de îngrijire a gazonului
Nu trebuie să angajați o companie pentru amenajarea teritoriului
Nu trebuie să angajați o persoană pentru întreținerea în aer liber
Nu cheltuiți bani pe udarea zilnică
Nu există tratamente cu pesticide sau îngrășăminte

Există un cost inițial pentru cumpărarea gazonului artificial și instalarea corectă a acestuia, dar după terminarea instalării, este necesară o mică întreținere. Gazonul artificial durează mulți ani fără a fi necesară udarea, fertilizarea sau aplicarea pesticidelor. Are o durată medie de viață de 15-20 de ani și este ușor de înlocuit secțiunile mici deteriorate.

Amenajarea frumoasă a teritoriului crește traficul clienților
Atunci când instalați gazonul artificial pe o proprietatea comercială, puteți crea un design unic. Un design minunat de amenajare a teritoriului, cu paturi de flori și arbuști, poate atrage clientela suplimentară pentru afacerea dumneavoastră.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!