3 lucruri care trebuie amintite când se instalează un teren cu gazon artificial

Aţi luat decizia de a instala un teren cu gazon artificial şi aţi primit toate aprobările publice şi private necesare. Acum însă ce urmează? Orice furnizor de gazon sintetic vă va îndruma prin procesele de planificare, proiectare şi construcţie. Dar va trebui să jucaţi un rol activ, revenind din nou la 3 dintre primele întrebări pe care vi le-aţi pus cel mai probabil în primele faze ale proiectului.
Ţinând cont de răspunsurile la următoarele întrebări, vă va ajuta să vă concentraţi pe măsură ce construiţi propriul teren de vis.

1. De ce am nevoie de acest teren?
Oricare ar fi acele nevoi, acestea sunt în primul rând motivul pentru care terenul este construit. Dar ce se întâmplă după terminarea construcţiei? Ce sport se va juca pe noul teren cu gazon artificial? Cum vor fi programate jocurile, antrenamentele şi alte evenimente? Şi ce impact va avea terenul asupra bugetelor de întreţinere şi irigare?

Cel mai important lucru pe care un proprietar trebuie să îl înţeleagă este modul în care un teren este folosit acum şi cum va fi folosit în viitor. Poate fi greu să convingi un proprietar să privească planul general şi să gândească înainte, dincolo de nevoile imediate.

2. Cum ne asigurăm că terenul are o fundaţie solidă?
Evident, construirea unei baze solide este critică şi va permite fundaţiei să reziste la mai multe proiecte de reabilitare. Flexibilitatea locaţiei nu este o opţiune, mai ales atunci când un teren de gazon sintetic înlocuieşte iarba într-un stadion sau parc existent. Deci, asiguraţi-vă că dumneavoastră şi echipa de design înţelegeţi condiţiile solului pentru a le satisface.

De asemenea, fiţi pregătiţi să întâlniţi obstacole adânci – atât naturale (pietre) cât şi cele provocate de oameni (ţevi) – în timpul procesului de excavare, şi apoi să determinaţi cele mai practice soluţii. Pietrele pot fi, de obicei, îndepărtate; la fel şi ţevile, cel puţin dacă nu mai sunt în uz. Iată aici avantajul de a lucra cu un profesionist în domeniul designului, cineva care poate prezenţa cele mai viabile opţiuni atunci când apar provocări neaşteptate.

3. Cine poate face acest proces mai uşor?
Un profesionist în design de calitate ar trebui să fie licenţiat, asigurat şi cu experienţă în instalarea gazonului. Această persoană este deseori un arhitect peisagist sau inginer civil, care lucrează cu alţi membri ai echipei de proiectare pentru a va asigura că nevoile dvs. sunt satisfăcute. Această persoană ar trebui să vă fie disponibilă pe parcursul întregului proces – nu doar la început – şi să vă reprezinte pe dumneavoastră şi facilitatea dvs. la fiecare pas, de la planificarea, prin construcţie şi în timpul implementării strategiilor şi programelor.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!