Gazonul sintetic pentru fotbal

Gazonul sportiv artificial este folosit pentru o varietate de activități, deoarece terenul poate fi folosit pe tot parcursul anului, fără a deteriora performanța. Multe cluburi sportive profesioniste din Europa folosesc gazonul artificial, deoarece le oferă cele mai bune performanțe în toate condițiile meteorologice. De asemenea, autoritățile locale și cluburile sportive folosesc gazonul artificial pentru a-și mări veniturile.

De ce să alegeți gazonul artificial?
De-a lungul anilor, gazonul artificial și-a mărit performanța, îmbunătățind durabilitatea terenurilor sportive. Aceste îmbunătățiri substanțiale înseamnă că suprafețele artificiale au un cost redus de întreținere, dar își mențin încă performanța ridicată.
Acum, gazonurile artificiale pot ajuta la creșterea veniturilor, având un cost redus de întreținere și putând fi utilizate pe tot parcursul anului.

Timp de joc
Terenurile de fotbal cu gazon sintetic pot aduce profit mai mare proprietarilor, sau economii considerabile cluburilor, deoarece permit mai mult timp de joc, nu depind de vreme și nu au o limită de ore cât pot fi folosite. Astfel, nu mai sunt necesare terenuri diferite pentru antrenamente/meciuri, toate acestea putând fi realizate pe același teren cu gazon sintetic de fotbal.

Încălțăminte și leziuni
Gazonul artificial vă va permite să utilizați o varietate de încălțăminte.
Deoarece gazonul artificial este realizat din materiale sintetice, nu se rupe și nu produce leziuni.

Duritate și căldură
Deoarece gazonul artificial este plat și mai greu decât gazonul natural, mingea tinde să sară mai tare atunci când atinge solul.
Gazonul sintetic conține milioane de granule de cauciuc negre împrăștiate de-a lungul lamelor de gazon, care atenuează impactul.

Fotbalul este cel mai jucat și cel mai popular sport din lume. Este un sport emoțional pe care oamenii îl iubesc și de care se bucură pe tot parcursul vieții lor. Un joc de fotbal poate fi o experiență palpitantă dacă este jucat pe o suprafață de joc profesionistă.
Compania Atlas Sport este mândră să joace un rol important în îmbunătățirea experienței de fotbal pentru oamenii din întreaga țară.
Dorința noastră este ca jucătorii să beneficieze de o experiență inovatoare pe terenul de fotbal, ceea ce ne motivează să depășim limitele de calitate, durabilitate și performanță în tehnologia gazonului pentru fotbal.
Astfel, comercializăm o gamă de neegalat de sisteme de gazon sintetic de fotbal care îndeplinesc cerințele unice ale fiecărui client și oferă cele mai bune caracteristici de joc pentru toată lumea, mari și mici, profesioniști și amatori, pe stadioane oficiale sau terenuri de sport rezidențiale.
Fotbalul poate fi acum jucat pe cele mai avansate suprafețe de gazon artificial realizate de Atlas Sport. Suprafețele de fotbal cu gazon artificial Atlas Sport, reproduc și chiar depășesc cele mai bune suprafețe cu gazon natural pentru fotbal.
Prin unirea celor mai avansate materiale din domeniu, tehnici de instalare gazon, cu o echipă completă de meseriași și un angajament pentru calitate, oferim cel mai cuprinzător sprijin pentru a garanta că toate aplicațiile noastre de gazon sintetic pentru fotbal depășesc cele mai mari așteptări ale clienților noștri.

Detalii tehnice

 • Are o înălțime a firului între 40 mm și 60 mm
 • Este compus din polietilenă
 • Poate fi fibrilat sau monofilament
 • Durată de viață 10 ani
 • Garanție 5 ani

Producător

Colaborăm cu cei mai cunoscuți producători din lume pentru furnizarea celor mai bune și mai profesionale pardoseli de gazon sintetic din România.
În funcție de preferințe, nevoi și buget, vă putem oferi orice tip de gazon doriți.

Utilizări

Școlile, cluburile sportive și chiar ligiile profesioniste aleg din ce în ce mai mult gazonul sintetic în defavoarea gazonului natural pentru fotbal.

2 Commentarii

 1. Cătălin

  in data de 06/07/2022 la 7:26 am - Răspunde

  Teren minifotbal 42x22m,firul de 5-6cm ,rog oferta preț

  • ATLAS SPORT

   in data de 02/08/2022 la 5:19 am - Răspunde

   Bună ziua! Interesul dumneavoastră ne onorează. Ne puteți contacta pe adresa contact@atlassport.ro sau la oricare dintre numerele de telefon: 0755085354 (construcții sportive), 0728272505 (construcții sportive), 0755327431 (locuri de joaca). Va multumim.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!