Iluminatul cu LED revoluționează sporturile în aer liber

Fanii vor observa schimbările care au loc pe terenurile în aer liber și în arenele în care echipele lor preferate concurează. Halogenul metalic mai vechi și corpurile de iluminat de sodiu de înaltă presiune din aceste facilități, se retrag în favoarea noului iluminat sportiv cu LED-uri.
Atunci când avantajele LED-urilor asupra iluminatului sportiv în aer liber sunt luate în considerare, este ușor de înțeles de ce iluminatul cu LED revoluționează sporturile în aer liber.
Un stadion profesionist sau universitar de fotbal în aer liber găzduiește 10 până la 15 meciuri de fotbal pe an. Stadioanele de fotbal generează venituri mici sau deloc, deoarece nu sunt utilizate, iar operatorii stadionului trebuie să găsească modalități de a maximiza utilizarea acestor facilități, precum și de a economisi costurile de exploatare pentru a justifica existența unui stadion și a cheltuielilor de construcție. Iluminatul cu LED este componentă cheie pentru a rezolva această dilemă.

Beneficiile nocturnelor cu LED pentru terenurilor de fotbal
LED-urile pentru terenurile de fotbal sunt mai durabile și de lungă durată decât halogenurile metalice tradiționale sau cele de înaltă presiune de sodiu. LED-urile pentru iluminatul terenurilor de fotbal generează o lumină mai bună și mai clară, care oferă sportivilor profesioniști o oportunitate mai bună de a vedea acțiunea în timpul concursurilor lor, ceea ce îmbunătățește calitatea generală a competiției sportive.
LED-urile folosite pentru iluminarea terenurilor de fotbal, consumă mai puțin de jumătate din energia electrică a luminilor tradiționale și necesită mai puțină întreținere și reparații pentru viața lor mai lungă. Astfel se economisesc costuri de operare substanțiale și se adaugă linia de jos a operatorului stadionului. În majoritatea cazurilor, costurile inițiale ale instalării iluminatului cu LED-uri pot fi recuperate prin economii de costuri de funcționare în mai puțin de 2 ani.

Poate cel mai semnificativ aspect, generațiile mai noi de lumini cu LED-uri sunt mai versatile, cu caracteristici de reglaj ale spectrului care permit modificări ale naturii și calității luminii pentru diferite evenimente care ar putea fi găzduite pe un stadion de fotbal, inclusiv concerte și convenții. Administratorii stadionului pot utiliza lumini LED-uri pentru a extinde utilitatea unui stadion de peste 15 jocuri de fotbal anuale.
LED-urile, de asemenea, ajută să aducă manageri de stadion la o mai bună aliniere cu cererile pentru operațiuni ecologice care reduc amprenta de carbon a unei instalații. LED-urile consumă mai puțină energie electrică și pune o sarcină mai mică asupra generatoarelor de plante.
Acestea nu includ materiale care ar crea probleme de deșeuri periculoase atunci când sunt aruncate la coșul de gunoi. Ele pot fi, de asemenea, mai bine direcționate pentru a răspândi lumină pe suprafețele de joc și nu deranjează de zonele înconjurătoare, ceea ce reduce problemele cu poluarea luminoasă.

Alte locații sportive în aer liber iau notă de avantajele oferite de iluminatul cu LED-uri pentru stadioanele profesionale și universitare. Revoluția sportivă cu LED-uri în aer liber  a ajuns la arene sportive, licee și facilități sportive, pentru a ajuta operatorii de pretutindeni să economisească bani și să extindă domeniul de utilizare a facilităților lor.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!